Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 19. elokuuta 2017

Kun turvallisuus horjuu...

Syyskesäistä lauantaita,  tänään  on saatu sadekuuroja, sekä poutaa ja kostean lämmintä säätä. Mielessäni oli ajatus mahdollisesti lähteä vähän kuvailemaan, mutta eipä sitä sitten kuitenkaan tullut tehtyä. On ollut kiva vaan olla, sen kummempia hötkyilemättä, ihan vaan hengailla taas välillä kotosalla ja hoidella kotihommia. Miten sinä olet viettänyt omaa lauantaitasi?Eilen illalla Suomen hiljensikin sitten se tosiasia, että Turussa oli tapahtunut jotakin käsittämättömän kauheaa,  tätä  moni oli varmasti pelännyt tapahtuvaksi ennemmin tai myöhemmin ja nyt se sitten  oli täyttä totta!! Olemme jopa vähän naivisti tottuneet siihen ajatukseen, että  elämme täällä "lintukodossamme" turvassa ja kauheudet tapahtuvat siellä jossakin, näin  asia valitettavasti ei kuitenkaan enää ole!


Tapahtuman uutisoinnissa oli tällä kertaa haastateltu myös Suomessa asuvia ulkomaalaistaustaisia henkilöitä jotka olivat tapahtumapaikalla silminnäkijöinä tai auttamassa uhreja. Tämä on mielestäni tärkeä huomio,  jotta tapahtuman vuoksi ei aleta "leimaamaan" kaikkia ulkomaalaisia tällaisten tapahtumien vuoksi.


Jos huomenna on sateetonta lähden varmasti ottamaan kuvia loppukesäisestä luonnosta, tekee muutenkin mieli päästä ulkoilemaan. Yritän ottaa viikollakin edes muutaman illan ohjelmaan ulos lähtemisen ja jonkun  liikunnallisen aktiviteetin.

2 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia, etenkin tuo viimeinen, ja hyviä ajatuksia myös. :)

    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti nuo liikunnalliset mietteeni, eivät jäisi pelkiksi ajatuksiksi:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos