Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 15. elokuuta 2017

Kuvailemassa, mutta mitä?

Pieni askel otettu tänään kohti terveellisempiä "tapoja" valitsin töissä portaat hissin sijaan, hienon päivän innoittamana lähdin myös pikku kävelylle ja katselemaan löytyisikö hyönteisiä tai jotakin muuta kivaa kuvattavaa.Vaikka tämä alkuviikko onkin ollut melkein kesäinen, niin kyllä syksyn jotenkin jo aistii; pihlajanmarjat punertavat, monet kasvit/ kukat ovat kuihtuneet ja siementävät jo, aamut ovat kasteisia ja viileitä. Pidän kyllä syksystäkin ja jos säät pysyvät suhteellisen kuivina, en valita yhtään, toivottavasti tulee komea ruska, syksyn värit on niin kauniit.Kun lähtee kuvaamaan, toivoo yllättyvänsä ja löytävänsä jotakin mielenkiintoista ja erilaista kuvattavaa. Tarkkana pitää olla, nimittäin hyönteiset ovat loistavia piiloutujia, niillä on hienot suojavärit ja sen vuoksi niitä onkin vaikea havaita. Monet kasvit ovat upeita, olivatpa ne sitten kukassa tai jo kukintansa lopettaneita, joskus siemenkodat voivat olla tosi kauniita ja kuvaamisen kannalta oivia kohteita.


Tänään olikin melkoisen otollinen kuvaussessio,  löytyi hyönteisiä ja kasveja, joita oli kiva kuvailla, tällainen  loppukesän lämpö helli ja hyväili mukavasti kuvaajaa. Tykkään juuri lempeästä loppukesän lämmöstä ja valosta. Mietin jo, että olisi kiva viikonloppuna toteuttaa joku vähän erilainen kuvausreissu...vaikkapa hämärässä kuvaamista,  usvaista tai sumuista aamua olisi myös kiva päästä kuvailemaan.


Kesäisen lämmintä loppukesän Iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos