Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 2. elokuuta 2017

Totta se vaan on...

Herättyäni havaitsin heti, että eilis illan säätiedotus piti paikkansa; ulkona satoi selvästi, sillä makkarin verhojen välistä ei siivilöitynyt auringon säteitä ja kuulin sateen ropinan. Seuraava ajatukseni olikin, että eipä haittaa, sillä minulla on arkiaskareita hoidettavana Tukholman reissun jälkeen.En liioin voi lähteä mustikkaankaan, kun vettä tulee, joten tämän päivän voi hyvällä omallatunnolla lueskella, jatkaa sitä keskeneräistä valokuva albuminsa tekoa ja suunnitella viikon muille päiville ohjelmaa.


En tiedä oletteko te jo kiinnittäneet huomiota?  Mutta totta se vaan on, että illan viime tunnit ovat jo tosi pimeitä, valot on sytytettävä, pihan pihlajissa näkyy hennon oranssit marjojen alut ja koululaisten lomat lähestyvät loppuaan, monilla on työt taas alkaneet ja aamulla ruoho on kasteinen!! Mutta entäs sitten, nuoriso termein; Mitä välii? Niinpä...Kannattaa nauttia kaikenlaisista päivistä, ei aina paista, eikä liioin myöskään sada, totta se vaan kuitenkin on, että almanakka näyttää elokuun toista päivää.


Huomenna voi käydä poimimassa mustikoita, kenties juoda taas ne kahvit terassilla, tavata ystävän tai lähteä kuvaamaan, sillä vielä on lomaa ja kesää jäljellä-totta se on!
Mutta totta on myös se, että minäkin vietän ruhtinaallisen pitkän 5 viikon lomani viimeistä viikkoa. Työt minulla alkaa kuitenkin normaalia viikkoa lyhyemmin, sillä olen ensi viikolla kolmena päivänä töissä ja loppu viikon vapaalla, pidennettyyn viikonloppuuni onkin sitten tiedossa taas reissua, musiikkia ja liikunta aktiviteettia.


Totta sekin vaan on, että tänä kesänä on tullut nautittua monista asioista, koettua monia mukavia hetkiä,  asioita ja tapahtumia, vaikka ilmat eivät nyt mitenkään ole ehkä ne kaikkein halutuimmat lomasäät aina ollekkaan olleet. Totta sekin vaan on, että kauppojen hyllyille on alkanut ilmestyä syysvaatteita ja koulureppuja. Tukholman reissun ostokset painottuvat itsellänikin jo vähän sinne syksyn puolelle...mitä sitten tuli ostettua?


Kahdet syysjalkineet: ruskeat bootsit ja vaaleat nauhalliset varrelliset kengät ja mikä parasta: edullisesti Skopunktenin alennusmyynnistä. Sitten mukaan lähti myös Axelssonilta vaaleanpunainen neulepusero. Desigualin myymälästä löytyi etsimäni kukkaro tai siis itseasiassa kaksi, kun en pystynyt päättämään kumman valitsisin, niin otin molemmat:) ihastuttavasta sisustusliikkeestä löytyi kaunis saippua annostelija, liike oli pullollaan huippu kauniita tavaroita, valitettavasti en muista liikkeen nimeä, vanhassa kaupungissa pistäytymisen arvoinen putiikki on Handkraft Swea, jos arvostaa ja pitää käsintehdyistä tuotteista, tuolta ostin ihania kortteja. Taxfreestä ostin alennusmyynnistä tuliaisiksi vaatteita, sekä  Toffifee rasian:) ja vähän kuohuvaa.

Totta se vaan on , että Tukholma on kiva vierailukohde ja yksi mainitsemisen arvoinen juttu tuli vielä mieleeni,  nimittäin jos pitää smoothieista kannattaa pistäytyä Joe & The Juicessa, josta sai huippu hyvän mansikka-kiivi-omena smoothien, joka oli niin herkku, että;) suosittelen kokeilemaan!

Mukavaa keskiviikkoa sateesta huolimatta! Joka loppuikin ainakin jo täällä pääkaupunkiseudulla♡
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos