Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 14. elokuuta 2017

Tosi kyseessä

Nyt se hetki on sitten koittanut...? Jaa niin, että mikä ihmeen hetki? No se mörökölliltä kuulostava: Arki. Tämä on itselläni ensimmäinen kokonainen viikko nyt lomien jälkeen töissä. Sillä viime viikolla olin töissä vain kolme päivää ja torstaina lähdinkin jo Tampereelle viettämään pitkää viikonloppua. Minusta kehkeytyi viikonlopun aikana melkeinpä "urheiluhullu" kyllä, kuulkaas!! Nimittäin tuli seurattua Lontoon mm-kisoja, keihäänheittoa, juoksua, korkeus-ja pituushyppyä ja kävelyä nyt ainakin ja kaiken tuo  lisäksi myös jalkapalloa!!!Että siinä sitä oli Robbien lisäksi ohjelmaa ihmiselle,  joka vain satunnaisesti seuraa urheilua normaalisti,   mutta täytyy kyllä myöntää, että melkein jo innostuin:)


Ystäväni ovat liikunnallisia, harrastavat mm.juoksemista ja viime viikonlopunkin ohjelmaan juoksu kuului...minä olen miettinyt, että pitäisi itsekin aloittaa tauon jälkeen taas joku liikunnallinen aktiviteetti. No eikös sitten tänään sähköpostiini ollut tullut lähellä olevan treenisalin hyvä tarjous. En ole vielä päättänyt aloittaisinko uuden liikunnallisen harrastuksen,  mutta jonkin verran motivaatiota siihen suuntaan kyllä nyt tuntuisi jopa löytyvän, nähtäväksi jää...Harrastetaankos siellä liikuntaa ja jos, niin mitä? Näin kesän loppusuoralla alkaa olla tosi kyseessä ja huomaa,  että tarttis tehdä jotakin oman hyvinvointinsa eteen.


Tänään  on ollut hieno päivä...mikäänhän ei estäisi nytkään lähtemästä vaikkapa kuvaus/kävelylenkille, mutta sensijaan minä olen töistä tuloni jälkeen viettänyt aikaani seuraavasti: Suoraan töistä ruokakaupan kautta kotiin ja ruuanlaitto puuhiin, kun nuo hommat oli hoidettu, rojahdin lueskelemaan blogeja ja herkuttelemaan viikonlopulla Tampereen tallipihan suklaapuodista ostamillani suklailla, että semmoista liikunta aktiviteettia täälläpäin:)


Kyllä kai tässä alkaa kohta olemaan jo tosi kyseessä,  että on ryhdyttävä katsomaan mitä suuhunsa pistää ja otettava härkää sarvista ja ryhdyttävä tuumasta toimeen otettava kesän jälkeen se ryhtiliike. Jos teillä on hyviä vinkkejä sohvaperunasta aktiivisemmaksi liikkujaksi, niin vinkkiä vaan tännepäin, jospa minäkin kävelyn lisäksi innostuisin muutenkin liikkumaan.Työpaikan portaita alan kuluttamaan lounaalle mennessäni taas huomisesta lähtien,  sekin on kevään  ja kesän aikana täysin unohtunut, kuten taukojumppammekin, jota harrastimme pitkään hyvikin säännöllisesti;  Pienistä teoista se kunnon kohotus lähtee ja motivaatio kasvaa!


Liikunallista viikonalkua kaikille !!

4 kommenttia:

 1. Minulla ei ole vinkkiä liikunnan suhteen. Olen maailman huonoin liikkuja. Ruokaremontin aloitin sen sijaan tänään. Karonkkaa varten on ostettu iltapuku ja siihen on PAKKO mahtua lokakuun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokaremonttikaan ei olisi yhtään pahitteeksi,pitää itsekkin vähän miettiä ruoka-asioita.

   Poista
 2. Kuvausreissuilla on ennen kesäisin tullut liikuttua melkein joka päivä. Sateinen kesä aiheutti sen, että hyvä jos kerran viikossa tuli tossua toisen eteen liikutettua. Nyt se näkyy kyllä keskivartalossa. En ota kuitenkaan asiasta stressiä. Työpaikkaruualla ei pääse lihomaan...:) Se on ne viikonlopun herkut!!

  VastaaPoista
 3. Jokainen tietää miten vaikeata on muutamankin kilon tiputtaminen...ja miten helppoa on tarttua viikonlopulla herkkuihin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos