Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 9. elokuuta 2017

Se oli sitten siinä...

Tämän viikon työrupeama on sitten suoritettu, tällainen kevyt aloitus lomilta paluun jälkeen;) Tästä on hyvä aloitella viikonlopun viettoa, sääkin on parantunut ja oli jopa lämmintä töistä tullessa ja lämmintä onkin mukavasti lupailtu ainkin muutaman päivän ajaksi. Huomenna hyppään junaan ja matkaan kohti Tamperetta ja illalla on tarkoitus nauttia Robbien Williamsin keikasta.


Viikonlopulle on siis tiedossa kivaa tekemistä ja ystävien seuraa, tykkään!! Jokos teillä on tiedossa viikonlopuksi joko tekemistä tai ihanaa  joutenoloa? Monilla lienee ensimmäinen työviikko lomien jälkeen kohta takana ja koululaiset aloittelevat taas syyslukukautta, monet mökkeilevät pitkälle syksyyn tai jopa vuoden ympäri, vaunuilevat, veneilevät ja mikäs onkaan mukavaampaa kuin jatkaa kivoja kesäpuuhia, kun säät suosivat.


Tällainen loppukesän kiva viikonloppu on mielestäni ehdottomasti juuri sellaista mitä moni kaipaa, jos lomien jälkeen on ollut töissä heti kovin hektistä, näistä kannattaa nauttia, niin jaksaa paremmin. Monille alkava syksy on myös uusien harrastusten aloittamisen aikaa...halutaan kenties karistella niitä tulleita kesäkiloja ja motivaatio on korkealla. Minunkin viikonloppuuni saattaa kuulua myös liikunallista osuutta ja ainakin koiralenkkejä, pitää siis muistaa pakata reissuun mukaan myös liikuntaan sopivat varusteet.


Luulenpa, että ystävien kanssa aloitettu lähialuiden kivojen paikkojen tutkailu jatkuu myös, sillä kauhean usein ne lähimmät nähtävyydet, kivat paikat ja käyntikohteet jää käymättä ja kokematta, mutta me päätimme, että kun tapaamme käymme juuri tällaisissa kohteissa. Tampereellakin on vaikka ja mitä,  kivaa ja mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa ja hurjan monta paikkaa käymättä, joten tarjontaa luulisi riittävän. Mikä siinäkin mahtaa olla, että ulkomaille matkustettaessaan sitä kyllä "koluaa" jos ja vaikka mitä nähtävyyksiä ja sitten nämä kotoisat jää niin helposti käymättä?


Taitaa käydä nyt niin, että en tule reissussa päivittelemään kuulumisia, enkä jakamaan kuvia, vaan tykitän sitten seuraavassa postauksessa tuutin täydeltä loppuviikon/viikonlopun kuulumiset yhdellä tai muutamalla kerralla.


Siksipä toivottelenkin jo nyt kaikille oikein hyvää loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua, toivotaan, että lämpimät kesäsäät hellivät!


4 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua. Itse juuri palasin Tampereelta tytärtä muutamasta. Yhden yön nukuin siellä hänen uudessa asunnossaan. Olikin hauska seikkailu. Kerron siitä sitten blogissa. Loppuviikko vielä lomaa ja sitten maanantaina takaisin töihin. Sellainen miniloma minulla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mukavaa loppulomaa sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Oo...pääset Robbie Williamsin konserttiin! Hyvää iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!!Sain lipun ystäviltäni joululajaksi♡

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos