Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Loppukesän kuvauskohteita

Pääsin sitten kuitenkin eilen kuvailemaan, nimittäin ystävättäreni soitti illalla ja kysyi haluaisinko lähteä hänen kanssaan kävelemään ja minähän halusin:) Kovin montaa kuvaa ei tullut otettua, mutta oli tosi kiva tavata ystävää ja päästä ulkoilemaan. Kävelimmekin liki pari tuntia ja ihailimme loppukesäisiä pihoja, jotka näyttivät syyskesän kukkaloistossaan todella kauniilta. Vanhojen talojen puutarhat, joissa perennat ovat parhaassa loistossaan juuri nyt, ovat kyllä  ohikulkijoillekin silmänilo.
Vaikka eilen illalla oli kostean lämmintä, niin illan hämärtyessä ei voinut välttyä orastavan syksyn fiiliksiltä ja huomata miten nopeasti ilta tummuu jo pimeäksi. Puutarhojen omenapuissa alkaa sato kypsyä ja maasta työntyy sieniä esiin. Aamuisin on sumuista ja kasteista, totta se vaan on, että syksyä kohti tässä aletaan jo lipua, vaikka kuinka vielä mieli tekisikin pitää kesän viime rippeistä kynsin hampain kiinni.


Tänään aamu oli kaunis ja päätin heti, että aikomani siivousurakka saa luvan jäädä odottelemaan Iltaa tai seuraavaa sadepäivää johon moinen homma sopii paremmin, kuin upeaan sunnuntaiaamuuni:) Siispä vaatteet päälle ja kamera kaulaan ja ulos ja äkkiä, etten tuhlaa tästä aamusta hetkeäkään. Mielessäni on pyörinyt useamman päivän ajatus mennä kuvaamaan bussin ikkunasta näkemääni väriloistoa, mutta päätin kuitenkin suunnata tutulle rantareitilleni ensin, se kun ei petä kuvausmateriallillaan koskaan. Olin liikkeellä tavallista"aikatauluani myöhemmin" joten reitillä näkyi jo muitakin...


Tämä neitoperhonen antoi kuvata
Reittini varrella näin myös Klaara myrskyn tuhot, valtavasti kaatuneita puita, nyt ne oli jo korjattu kävelytien reunaan ja isoimpia sahattu pienemmiksi, vanha kiviaitakin oli saanut tuta myrskyn voiman, sillä kaatunut puu oli rikkonut myös sitä!


Rantareitin kierrettyäni teki mieli päästä vielä kuvaamaan sitä väriloistoa...
sillä jaloangervot oli ihan pakko päästä ikuistamaan...Vau,  mikä värien ilotulitus!!

Tämä väri-iloittelu oli silmiä hivelevä, kertakaikkisen kaunis!! Hienoa, että kaupunki panostaa istutuksiin kaikkien yhteiseksi iloksi.En muuten ollut ainoa joka näitä oli kuvailemassa, törmäsin japanilaiseen herraan, joka myös ikuisti näitä:)


Myös tämä kaveri viihtyi jaloangervojen seurassa:)

Kivaa sunnuntain jatkoa...pitäisiköhän sitä nyt sitten aloittaa siivoilua, kun täällä tuli kunnon iltapäivä kuurokin ?!?


2 kommenttia:

  1. Olipa nättejä istutuksia! Mun mielivärejäkin vielä!

    VastaaPoista
  2. Puutarhat ovat minusta nyt melkeinpä parhaimmillaan-tosi kauniita!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos