Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 3. elokuuta 2017

Kohta takaisin ruotuun!!

Tänään aloitin aamuni verkkaisesti; Lueskelemalla blogeja ja uutisia ihan kaikessa rauhassa, kastelemalla ulkokukkani, juomalla aamukahvit terassilla ja poimimalla lisää superfoodia pakkaseen melkein omalta terassilta, kiva kun ei tarvi lähtemällä lähteä marjastamaan:) Aijon myös jatkaa eilen aloittamaani valokuva albumin tekoa. Parhaita asioita lomassa on ehdottomasti myös tällaiset kiireettömät aamut, näistä tykkään.


Isoja mustikoita on kiva poimia! Metsässä kukkivat kanervat on kauniita


Elokuu on monille "Takaisin ruotuun" kuukausi, useimmilla arki astuu taas lomien jälkeen elämään ja pitäisi ryhdistäytyä ja palata normaaleihin kuvioihin. Totuus lienee se, että rytmi on lomalla kääntynyt enemmän tai vähemmän ylösalaisin: On tullut valvottua ja nukuttua normaalia pidenpään, kenties laistettu liikuntaharrastuksista ja syöty vähän niin ja näin!! Sanalla sanoen on nautittu kesästä ja lomasta♡


Ai näihin pitäisi alkaa taas tutustumaan...??


Herkkuja on tullut lomalla nautittua:)Huoh!


Juu,  on herkuteltu:)


Miten teillä sujuu töihin paluu lomien jälkeen, onko yhtä tuskaa herätä taas kelloon,
tuntuuko siltä, että arki ei suju ja kaikki on tahmeeta ja väsyttääkin??
Vai kuulutko niihin, jotka sujahtavat arkirytmiin kivuttomasti ja nauttivat taas siitä rytmistä ja arjestakin?


Kivaa loppuviikkoa!!2 kommenttia:

  1. Minulla onneksi ei ole ongelmaa töihin paluun kanssa. Kun en ole enää työelämässä mukana. Mutta aikomus olis elokuussa tehdä jonnekin päin Suomea asuntovaunureissu.

    VastaaPoista
  2. Eläkepäivistä sopii nauttia ja mukavaahan sitä on reissata ilman aikatauluja.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos