Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 7. elokuuta 2017

Kesän loppusuora

Tänään on aloitettu taas työt  5 viikon lomailun päätyttyä, mutta eipä hätää otan pehmeän aloituksen ja olen torstain ja perjantain vapailla heti tällä viikolla eli edessä ns.pitkä viikonloppu vielä pitkän loma päälle:) Töihin meno ei harmittanut yhtään, enkä myöskään miettinyt töiden aloitusta juurikasn ennen eilistä iltaa, joten loma teki tehtävänsä. Oli kiva nähdä työkaverit ja avata kone ja ryhtyä hommiin. Säätilakin oli pitkin päivää kuurosateinen ja varsinkin töistä lähtiessäni tuli todella kova rankkasade kuuro, onneksi olin varustautunut sateenvarjolla ja ehdin pahinta kuuroa suojaan bussipysäkin suojiin.Kuten jo eilisessä postauksessanikin totesin , niin kesää on vielä jäljellä...elo ja syyskuu voivat hyvässä tapauksessa olla kelpo kuukausia ja jopa lämpimiä, kuten viime vuonna syyskuussa. Minulla on suunnitelmat jo ensi viikonlopuksi valmiina, mutta niistä lähempänä lisää, sen verran voin "paljastaa", että reissua pukkaa taas...voi kai todeta että taas, on nimitäin sen verran reissattu viime aikoina:) Ulkomaan matkaa ei kuitenkaan ole tiedossa. On kiva, kun on tiedossa mielekästä tekemistä ja hyvää seuraa, eipä sitä viikonlopuksi juuri muuta voi toivoa.Eilen olin vähän kuvailemassa iltapäivällä, oli melko epävakaisen näköistä, mutta teki mieli lähteä vähän ulos ja liikkumaan, joten tuumasta toimeen ja kamera reppuun ja ovesta ulos. Minulla oli ehtinytkin vierähtää useampi viikko, kun viimeksi olin käynyt rannalla kuvailemassa. Luonto muuttuu todella nopeasti, täytyy kyllä sanoa, että joitakin loppukesän merkkejä oli jo ilmassa. Ensinnäkin oli kova puuskainen tuuli, tummat pilvet pyörivät taivaalla ja etäämpänä merellä saattoi havaita jo sateen alkaneen.
Jatkoin rantaa pitkin tuttuakin tutumman reittini loppuun asti ja säästyin kuivana. Kuvattavaa löytyi ihan mukavasti ja olin tyytyväinen, että tuli lähdettyä "happi hyppelylle". Luonnossa kameran  kanssa liikkuessaan, havainnoi ympäristöään jotenkin tarkkaavaisemmin, kuin ilman  kameraa, huomaa monta pientä yksityiskohtaa.
Kesä on kääntymässä loppusuoralle  merkkejä on jo havaittavissa; aamukaste, tuoksut, pimenevät illat, marjojen kypsyminen ja sienten ilmestyminen. Oletteko syysihmisiä,  tykkäättekö syksystä?


Reipasta viikonalkua!!

6 kommenttia:

 1. Voi, tulisipa vielä lämpöisiä kelejä. Syksyn tuntua on kuitenkin ilmassa jo.

  VastaaPoista
 2. Syksy<3. Lempivuodenaikani, joten ei harmita ollenkaan. Ja luulen, että siitä tulee lämmin.

  VastaaPoista
 3. Eipä se kesä tartte vielä olla ohi.
  syyskuu voi hyvinkin olla lämmin.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos