Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 21. elokuuta 2017

Kesän jälkeen, katse jo talvessa

Nyt voisi kaiketi todeta, että olin melkein mainoksen "uhri" tässä taannoin...kun kesä alkaa kääntyä loppusuoralle alkoi jo ensi talven matkatarjouksia ilmestyä sähköpostiin ja ketäpä ne eivät edes pikkiriikkisen kiinnostaisi?...edes sen verran, että vilkaisee mitä on tarjolla!! Kun kesä nyt sattui olemaan tuollainen, kuin  mitä se on ollut, niin  kyllä minä ainakin myönnän, että minua sähköpostiini tipahtanut matkamainos kiinnosti. Eikä vähiten sen vuoksi, että kohde oli minua jo aiemminkin kiehtonut.


Ja kun olin tutkinut tarjousta hieman tarkemmin, olin jo puolivälissä päätöstäni, että varaisin ainakin hotellin, koska sellaisen saisi nyt edullisemmin, kuin lähempänä matka ajankohtaa. Lennoista kaikki kuitenkin lähti liikkeelle. Kuten tiedetään, pitkin vuotta tulee tarjouksia ja eri matkanjärjestäjien välillä on kova kilpailu ja kuten sanonta kuuluu; aikainen lintu madon nappaa!! Ne lennot oli mielestäni todella edulliset ja niistä tämä koko homma lähti siis alkuun, tosin niitä ei nyt vielä kuitenkaan ole varattu.


Talvella matkalle lähtö kiehtoo,  edellisestä talvella toteutetusta matkasta onkin jo ehtinyt kulua monen monituista vuotta. Tämä kohde ei kuitenkaan tarjoa niitä perinteisempien talvikohteiden kesäistä lämpöä, mutta uskoakseni ja toivoakseni kuitenkin lämpimämpää, kuin tammi-helmikuussa Suomessa. Mielestäni tämän kohteen matkakohteeksi valikoituminen liittyy ainakin minulla kulttuuri ja nähtävyys aspekteihin, jotka kiehtovat minua.


Se, että toteutuuko tämä matka on melkeinpä täysin kiinni minusta...ensinnäkin tämä oli hyvinkin extemporesti alustavasti vain minun päätökselläni tehty talviloman vietto ajatus...tosin olen kyllä jo saanut idealleni myös kannatusta, joten yksikseni tuskin reissuun joudun lähtemään:) Pian pitäisi kyllä myös tehdä se päätös ostaa ne lennot, että nekin saisi huokeammin ja ettei vain kävisi niin, että kun minä vitkuttelen, niin onkin jäljellä enää vain ei oota!


Onko teille koskaan käynyt niin, että olette tehneet jonkun päätöksen todella pikaisesti? Itse olen mielestäni melko harkitsevainenkin, mutta innostun asioista todella helposti ja tästä talviloma reissussa kävi nyt juurikin niin:)2 kommenttia:

  1. Minä taas jahkailen ja pähkäilen joitakin asioita moneen otteeseen. Raivostuttaa välillä itseäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus maltti olisikin valttia, mutta sitten taas toisinaan olisi paikallaan osata tehdä nopeitakin päätöksiä.

      Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos