Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 25. elokuuta 2017

Joko siihen on varauduttava?

Parina aamuna on jo tuntunut...niin no, kai se on todettava vaan ihan suoraan, että syksyiseltä! Onko nyt sitten jo tullut aika pakata kukkamekot, topit ja sortsit naftaliiniin odottelemaan ensi kesää?? Ellei sitten ole jo varannut talviloma reissua tai haaveile vielä tulevasta intiaanikesästä, jolloin vielä olisi mahdollisuus puketua kesävaatteisiin. Kuluneena kesänä ei ole ihan kovin monina päivinä tarvinnut kyllä helleasuja, useammin sai päällensä vetää pitkähihaista!
En minä mikään syksyn vihaaja ole, jos siltä alkoi tuntumaan, itseasiassa jopa tykkään sellaisesta vähäsateisesta, ruskan väreihin pukeutuvasta kuulaasta ja aurinkoiseta syksystä. Pimenevään iltaan sytytettävistä kynttilöistä ja joskus jopa pienestä sateen ropinasta, "kahlailusta" lehtien peittämällä nurmikolla, sienien tuoksusta syksyisessä metsässä ja kasteisesta nurmikosta. Pidättekös te syksystä? Onko mielekästä pukeutua ensimmäistä kertaa kesän jälkeen neuleeseen, kietoa huivi kaulaan ja laittaa sormikkaat käsiin ja takki päälle?
Syksy kuitenkin ihan väistämättä  on tullut tai on ainakin jo ihan ovella ja samettiset pimenevät illat ja yöt. Miten sitten torjua parhaiten syysmasennusta ja väsymystä jos sellainen meinaa ottaa vallan? Usein avuksi suositellaan liikuntaa,  ystävien kanssa ajan viettoa jonkun kivan tekemisen parissa, reissua, jos sellaiseen on mahdollisuutta tai sitten aloittamaan vaikkapa joku ihan uusi harrastus. Ihan yksinkertaisesti suuntaamaan huomio riitäviin yöuniin ja jättämään muutenkin riittävästi aikaa myös joutenoloon ja palautumiseen, sekä asioihin joista oikeasti pitää ja joista nauttii.
Pirtsakkaa viikonloppua!!

1 kommentti:

  1. Kyllä! Syksy on täällä. Se oikeasti on! Toivottavasti ei tule enää kesäkelejä tämän vuoden puolella. Oon ihan syksytyttö. En voi kun hymyillä viileässä syysillassa katuvalojen valaistessa tai illalla hämärässä huoneessa kynttilöiden palaessa. Niiiiin ihanaa💕

    kertoilua.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos