Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Reissua pukkaa

Ihanaa kesäistä sunnuntaita vaan ihan jokaiselle...tämä päivä taitaa tietää melko monille myös viimeistä kesälomapäivää? Minulla ei vielä niin ole, eikä loman loppu ole koskaan myöskään ollut minulle mikään "ahdistuksen" aihe. Olen sitä mieltä, ettei kannata kovasti etukäteen lähteä miettimään lomansa loppumista, vaan nauttia siitä ihan loppumetreille asti täysillä.


Taas on palattava tässä kohtaa myös tämän kesän varmasti puhutuimpaan aiheeseen, eli siihen säähän. Kuten jokainen kesäänsä Suomessa viettänyt tietää, ei tämä kesä tule lukeutumaan niihin parhaimpiin ilmojen puolesta, mutta jokainen on voinut keleistä huolimatta tehdä omasta kesästään ihan niin mukavan, kuin mitä itse on halunnut.Minulla on tänään käsillä reissu, sillä lähden ystävättäreni kanssa Tukholmaan ja sekös saa hymyn huulille. Sen verran olen jo saanut aikaiseksi, että pakkaushommat on likipitäen saatu eilen illalla päätökseen ja vähän olemme miettineet jo etukäteen mitä teemme Tukholmassa ja missä haluamme käydä. Minulla viime käynnistä Tukholmaan on kulunut noin puolitoista vuotta ja ajankohtakin oli silloin talvi. Siitä reissusta päällimmäiseksi taisi mieleen jäädäkin kova talvimyrsky merellä, joka keikutti isoa laivaa, kuin kaarnavenettä!! Onneksi en pelännyt, mutta eihän se mielyttävää ollut, myrskyn vuoksi olimme puolitoista tuntia aikataulustakin myöhässä Tukholmaan saavuttaessa.


Tukholma on meille suomalaisille yhtä tuttu kohde, kuin Tallinnakin ja jompikumpi niistä kuuluu useimpien lomaan. Mitä Tukholman reissussa sitten tehdään? Riippuu varmasti reissaajista, millaiseksi matka muodostuu ja keitä matkalla on mukana, sekä porukan kiinnostuksen kohteista. Oma reissuni koostuu mitä luultavimmin hyvästä ruuasta, kivoista kahviloista, sään salliessa ulkona olosta,  kaupunkia kierrellen, sekä tietysti myös ostoksista, toivottavasti Tukholmassa on vielä kesä alennusmyyntejä jäljellä ja toisaalta myös jo syksyä liikkeissä esillä.


Laiva on käsittääkseni tupaten täynnä meitä lomalaisia, joten muutama muukin on halunnut merelle:) Saaristo onkin ihana, toivottavasti saan reissusta myös kivoja kuvia. Tällä kertaa emme ole hotellimatkalla, joten maissaolo aikaa ei ole yllin kyllin, ja laivalla tuleekin vietettyä sitten kaksi yötä. Reissu kuulumisia kuvien kera tulen kirjoittelemaan sitten ensi viikon alussa.


Mukavaa sunnuntaita & alkavaa viikkoa ja loman jatkoja teille keillä sitä vielä on!!


2 kommenttia:

  1. Mukavaa reissua kesän kummallisista säistä huolimatta =)!

    VastaaPoista
  2. Kiitos;) Reissusta palattu ja upeat kesäsäät suosivat reissaajia!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos