Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Parasta kesässä

Eiliseltä retkipäivältä jäi paljon kuvia vielä jakamatta teille, joten niitä tulee "ripoteltua" postauksiin vielä varmasti useampana päivänä. Kun eilen kävelin Kauppatorilta kohti Kamppia, heti torilla aisti voimakkaasti kesähesan, siellä tungeksi valtavasti ihmisiä kahvittelemassa, syömässä, ostamassa matkamuistoja tai vain hengailemassa...espan lavalla soi livemusa, Ravintola Kappelin terassi oli täynnä kesästä, musiikista, sekä toisistaan nauttivia ihmisiä ja nurmikoilla lojui ihmisiä piknikeillä-kiva kesäinen fiilis valtasi lomalaisenkin mielen, vaikka ihan kaupungissa oltiinkin, kyllä kaupungin kesäfiiliskin on kokemisen arvoinen!!
Jos pitäisi miettiä mikä kesässä on ihan parasta, olisi ihan mahdotonta poimia vain se yksi asia, kesä on vaan niiiiin ihana. Meillä on iso osa vuodesta pimeää, viileää/kylmää ja sateista ja kun kesä sitten vihdoin saapuu,  meistä kuoriutuu ihan toisenlaisia, niin se vaan on. Mustan harmaasta porukasta alkaa löytymään ihan eri sävyjä, kuin syys-talvi kuukausina...hehkuvaa keltaista, oranssia ja jopa punaista!


Helsinki mereltä päin saavuttaessa 


Juroista jörriköistä kuoriutuu keski-eurooppalaisia kesäihmisiä, me jopa hymyilemme toisillemme ja jäämme juttelemaan. Koko katukuva muuttuu; mustanharmaa massa onkin yks kaks Tikkurilan värikartta ( tämä lausahdus ei sitten ollut sponssattu tai mikään yhteistyö juttu:)

Voi että, kesäisiä kuvia on ainakin minulle ehtinyt jo tähän heinäkuun alkuun kertyä melkoisen hurja määrä ja kokoelma sen kuin karttuu likipitäen päivittäin. Ja nyt täytyy myöntää, että vaikka aina välillä yritän teettää ja järjestellä kuviani, on iso osa vain muistikorteilla, teettämättä paperikuviksi tsi slbumeihin liimaamsttomina. Olen viime aikoina kuvaillut myös jonkin verran kännykällä, se kun on aina mukana, jos jotakin yllättävää osuu kohdalle kuvattavaksi.Vaikka sadepäivinä kuvien järjestely ja albumien teko olisi oivallista puuhaa, tuppaa se vain aina vähän jäämään.Tämä kaveri oli tänä aamuna takapihalla myös nauttimassa kesästä?! Onkohan senkin tarkoitus ottaa tänään aurinkoa? Oli niin tai näin,  kiva että naapurin aurinkotuoli on jo valmiina, jos se niin päättää;) Minä olen päättänyt, että matot saavat tänään mäntysuopaa ja juuriharjaa,  joten mattopyykille, siis!!

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos