Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 27. heinäkuuta 2017

Odotukset korkealla

Eilen illalla sain tehtyä sen kesään ehdottomasti kuuluvan mansikkakakun ja kyllä se vaan aina maistuu yhtä hyvälle! Tänään jos ehtisi vaikka taas kuvailemaan, tiedä vaikka niitä perhosia näkyisi...kovin on vähänlaisesti ollut tänä kesänä säiden takia niitä kuvattavaksi. Jos teille on kertynyt paljon kuvia nyt kuluneena kesänä, niin olettehan muuten huomanneet taas Ifolorilla olevat tarjoukset;  kortteja, julisteita, kuvakirjoja ja kuvia voi teetättää edullisesti,  tarjous taisi olla voimassa vielä tänään, mutta usein lomakauden päätteeksi tulee useita hyviä tarjouksia heiltä.


Kesällä saa kotileipurikin kakkuunsa kauniit koristeet ihan luonnosta; 
Omalta pihalta!Tänään on taas odotukset korkealla tuon sään suhteen...
Jospas sitten tosiaankin ulkoiluttaisi itseään ja kameraansa ja kävisi metsässä mustikassa ja iltapäivällä menenkin sitten tapaamaan kaveriani, olisi kiva nauttia kesäpäivästä ulkosalla jutustellen, onneksi useilla kahviloilla on se ulkoterassi.
Vaikka en mennyt mitenkään aikaisin eilen illalla nukkumaan, niin olen ollut tänä aamuna ylhäällä jo kukonlaulusta lähtien...tulee pitkä päivä, onneksi lomalainen voi aina tarvittaessa ottaa ihanat päikkärit:)


Minulla on odotukset korkealla sunnuntaille ja varsinkin maanantaille, sillä olen lähdössä Tukholmaan ystävättäreni kanssa. Olemme tutustuneet jo kauan aikaa sitten, eli 7-vuotiaina, kun hän tuli kevätlukukaudella luokallemme ja siitä asti ystävyys on kantanut. Emme ole koskaan aikaisemmin matkustaneet yhdessä...hetkinen muuten, olemmepas sittenkin, nimittäin kerran Tallinnaan, kun nyt tarkemmin muistelen.


Olemme sen verran tehneet reissusuunnitelmia, että tässäkin asiassa sää määrää tahdin. Jos sää suosii Tukholmassa, niin oleskelemme paljon ulkosalla ja kävelemme, sekä istuskelemme ulkoterasseilla/kahviloissa, mutta jos taas on sateista ja viileää, nii mitä luultavimmin parkkeeraamme itsemme sisätiloihin.


Reissusta on tulossa ihan perinteinen naisten nautiskelu ja ostosmatka, mikäs sen parempaa?? Vinkkejä kivoista kahviloista tai uusimmista putiikeista otetaan kiitollisina vastaan,  jos teillä sellaisia on jaettavana:) Vaikka Tukholmasta tykkäänkin on edellisestä kerrasta ehtinyt jo vierähtää puolisentoista vuotta ja siitä jäi lähinnä mieleeni Tukholman jouluvalot ja jäätävä myrsky merellä!!
Ihanaa kesäpäivää♡
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos