Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 4. heinäkuuta 2017

Loman aloitus puuhailuja

Lomaa odotetaan ja suunnitellaan usein jo monta kuukautta ennen varsinaista h-hetkeä, niin taisin tehdä minäkin?! Viime perjantaina jo oli se ihana tunne heti herätessä, että nyt se on ihan oikeasti jo kulman takana,  se loma. Sunnuntai meni puutarhoja ihastellen upeassa kesäsäässä Loviisassa ja eilinen virallinen ensimmäinen lomapäivä, vähän puuhastellessa ja viikkoa suunnitellessa.


Aloitin niinkin arkisesti lomani, kuin pesutuvassa heti aamusta, mutta mattoja en vielä kuitenkaan alkanut pesemään... odottelen helteitä, (joita ei ainakaan tälle viikolle ole vielä lupailtu) että ne saa kuivaksikin. Sitten tartuin projektiin...nimittäin kylpyhuoneen patteri kaipasi uudelleen maalausta ja raaputtelin siitä vanhoja maaleja pois ja kyselin K-raudan nettipalvelusta neuvoja maalin valintaan. On muuten huippu kätevä palvelu, sain neuvot heti chatin kautta, kun kirjoitin tarvitsevani kylpyhuoneeseen soveltuvaa patterimaalia.


Sitten silmäilin äkkilähtöjä netistä, jotakin vielä oli tyrkyllä, mutta hyi miten on hinnat kovia! Kysyntää taatusti riittää ja hintataso on myyjän puolella, viime kesänä edullisimmillaan sentään pääsi alle 300 €:n äkkilähdöillä viikoksi etelään, nyt tuntuu, että viikosta alimmillaan saisi pulittaa jopa 600 €:sta ylöspäin!!!


Lomalla on aivan ihanaa ottaa päikkäreitä ja ne kuuluivat myös ensimmäisen lomapäiväni ohjelmaan:) Illalla tartuin myös jo talvella ostamaani kirjaan: Hyvän elämän reseptit,  se on loistava "voimakirja" ja joka kerta kun sitä selailee sieltä löytää hienoja oivalluksia ja ajattelemisen aiheita. Tein pienen kävelylenkin vielä illalla kameroineni ja niin ensimmäinen lomapäivä olikin kääntynyt jo iltaan.


Tämä toinen lomapäiväni alkoi aamulla kävelylenkillä kameran kanssa, sieltä palattuani oli vuorossa kukkapenkin siistiminen ; kuihtuneiden ja kuivuneiden lehtien kokoaminen, kiveyksen esiin kaivaminen villiintyneen ruohon ja apilan seasta, sekä levinneen ruusupensaan eliminointi kukkapenkistä.Kun sain kukkapenkin  hoidettua päätin lähteä käymään rautakaupassa kyselemässä vähän vinkkejä ja hintoja tulevia projekteja silmälläpitäen. Ja tulihan siinä samalla reissulla löydettyä alesta ulkoiluhousutkin, joita olen jo pidemmän aikaa etsiskellytkin. Jos olet jo lomalla, miten sinä olet viettänyt lomapäiviäsi?


Ihania lomapäiviä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos