Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kiehtovia asioita, mutta toteutus uupuu

Onko teillä asioita joita haluaisitte kokea tai tehdä, mutta syystä tai toisesta toteutus on vielä saanut odotella? Minulla on useampiakin...yksi mitä olen jo pari vuotta halunnut kokeilla on suppaus, toinen veteen ja kesään liittyvä on vesiskootteriila ajelu, se kun näyttää maista käsin aina niin kivalta, tosin mietin aina, että entäs jos koko hökötys sattuu kaatumaan, jos kurvailee vähän vauhdikkaammin? Lomareissuilla tulee usein nähtyä liitovarjoilua ja senkin kokeileminen olisi jotenkin kiehtova ajatus.


Kesän alkupuolella mietin, että joku vaellus/patikointi tai luontoretki olisi taatusti kokemisen arvoinen, eikä tässä vielä kaikki, olenhan minä haaveillut moottoripyörällä(ei ole kyllä moottotipyörä korttia, eikä edes mootyoripyörää) eurooppaan reissustakin tai reppureissusta Aasiaan...eikös se niin ole, että pitäähän sitä ihmisellä haaveita olla:) En tiedä ovatko näistä kaikki oikeastaan edes varsinaisia haaveitakaan, kunhan tuntuvat ajatuksen tasolla kiehtovilta.


Tänä kesänä ei taida enää ainakaan muihin olla mahdollisuuksia, kuin korkeintaan tuohon suppaukseen, melonta olisi myös sellaista josta taatusti tyynellä säällä tykkäisin. Nyt kun rupesin oikein miettimään mitä kaikkea olisi kiva päästä kokeilemaan,  niin yllättävän monia kokeilemisen arvoisia asioita tuli mieleeni.


Mistä sitten johtuu, että asiat jotka itseä kiinnostavat ovat jääneet vaille toteutusta? Yksi syy voi olla ainakin omalla kohdallani se, etten välttämättä saisi näihin aktiviteetteihin ihan heti ystäväpiiristäni mukaan innostuneita, tai sitten joku lähtisi tosi innoissaan mukaan...mene ja tiedä ja kysyvähän ei tieltä eksy, täytyypäs otta asiat esiin. Ja voihan se olla, että itselläni toteutus vaiheessa menisikin "pupu pöksyyn"Superihanaa lauantaita kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos