Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 28. heinäkuuta 2017

Jäitkö odottelemaan?

Jo jonkin aikaa sitten "havahduin" siihen,  että myöhäisillat ja yöt eivät ole enää valoisia! Jopa  maaseudulla oli jo katuvalot päällä hämärän laskeuduttua. No eihän tässä sinänsä ole mitään kummallista,  mutta se tuo kuitenkin eittämättä todeksi sen tosiasian, että elellään jo heinäkuun viimeistä viikkoa!! Enkä aijo sanoa nyt sitä että..., koska hyvin monena vuonna elokuu on ollut likipitäen se paras jakso kesästä.


Jos olet jäänyt odottelemaan sitä ns.kunnon kesää, niin tänä vuonna sitä on saanut odotella likipitäen tälle viikolle asti, riippuen vähän tietysti siitä, että missäpäin Suomea asustelee. Itse päätin jo keväällä etten tänä vuonna tee kesäsuunnitelmiani säästä riippuvaisiksi, vaan otan irti hetkistä, menen ja teen, säästä huolimatta ja tästä päätöksestäni olen enemmän kuin tyytyväinen, sillä eipähän ole jäänyt lähtemättä, tekemättä tai kokematta tätä kesää.On itsestään selvää,  että säätiloilla on merkitystä sille mitä kulloinkin voi tai on mielekästä tehdä. Mutta tässäkin vain mielikuvitus ja asenne ratkaisee. Jos on viileää tai jopa kylmää, ei ihan ensimmäiseksi tee ehkä mieli uimaan,  mutta osa uimahalleista on avoinna myös kesäisin, vesipuistot ja maauimalat myös...mikään ei siis estä uimasta,  vaikka luonnonvedet olisivatkin hyisen kylmiä!


Vesisade on se tekijä mikä kesällä ehkäpä ärsyttää pitkäkestoisena lomailijaa kaikkein eniten!! Itsekin kuulun niihin ihmisiin, joita sade helposti alkaa ärsyttää. Tänä kesänä olisi ollut paljon hyviä hetkiä tarttua kirjaan,  mutta vaikka kävin ennen lomani alkua kirjastossa hakemassa lomalukemista, täytyy nyt kyllä todeta, että eipä ole tullut ainoatakaan kirjaa luettua, miksi ei? No, olen kyllä aloittanut yhtä kirjaa, mutta seuraan nykyisin melko monia  blogeja ja se aika on auttamattomasti pois kirjoilta. Toisaalta, olen ilmeisesti järjestänyt sen verran paljon itselleni muuta tekemistä, ettei ole vaan tullut tartuttua kirjaan. Minulla on kuitenkin vielä lomaa jäljellä ja voi hyvinkin olla, että innostun lukemaan ja jos niin tapahtuu, ahmin silloin usein pikavauhtia yhteen menoon monta kirjaa.


Älä siis jää turhaan odottelemaan, vaan tartu kesäisiin hetkiin ja nauti!!


2 kommenttia:

  1. Kesä ja ötököiden kuvaaminen olisi ollut kivaa, mutta ei kun ei. Yhtään hellepäivää ei osunut 5 vkon loman ajaksi. Maanantaina alkavat työt. Luen joka kesä kirjoja. Ulkona pihalla, jos sää suosii. Nyt ne on luettu villasukat jalassa ja fleece-peitteen alla sängyssä. 10 dekkaria on tavoite ja aina se täyttyy.

    VastaaPoista
  2. Meillä kans huomattiin yhtenä iltana, että olikin jo pimeää vai hämyisää. Niin se syksy tulee pikapikaa.
    Mutta onneksi vielä on päivällä valoisaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos