Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Huomasitko nauttia kesäpäivästä?

Tänään oli ihan täydellinen kesäaamu, heräsin aikaisin, kuinkas muuten? Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, tuntui ihan kesältä:) Aamupala oli syötävä ulkona, niinpä istahdin auringonpaisteeseen, vieno ruusuntuoksu leijaili  ilmassa läheisestä ruusupensaasta, taivaalla pääskysiä ja lämmintä-ihanaa, vihdoinkin! Istuin auringossa kahvia verkkaisesti juoden ja lämmöstä nauttien, kyllä tuntui ihanalta.


Ja kesällä lounaan voi "korvata" ruokaisalla salaatilla, kuten minä tänään tein.


Mutta ei päivä pelkkää aurinkoa kuitenkaan ollut, minulla oli tälle päivälle yksi homma jonka olin päättänyt hoitaa lomalla ollessani;  kylppärin pesu ja ei  kun tuumasta toimeen. Ensin kävin vähän ostoksilla,  hain laatoille sopivaa puhdistusainetta, ostin kunnon pesuharjan ja uuden lattiakuivaimen. Kun homma oli hoidettu ja kylppäri puts plank, oli hyvä jatkaa aurinkokylvyistä nauttimista, sillä päätin ottaa tästä aurinkoisesta päivästä kaiken irti, niin vähän niitä on tänä kesänä ollut! Jos sää antaa myöden on minulla sunnuntaina tiedossa mattojen pesua, se on joka kesälomaan kuuluva puuha myös.Ensimmäinen kesäloma viikko on mennyt hyvässä balanssissa pikku hommia hoidellessa ja vapaista nauttiessa, olen tyytyväinen.Tänään kävin lähimetsässä ja totesin, että viime vuonna olen juurikin tänä samaisena päivänä poiminut jo mustikoita ja säilönyt mansikoita, mutta tänä vuonna en ole tehnyt vielä kumpaakaan...kotimaiset mansikat alkavat kuitenkin puheiden mukaan pikku hiljaa saapua toreille ja kauppoihin, mutta mustikat metsässä olivat aivan raakileita vielä, vadelmia saattaa olla myös tulossa, siltä ainakin näytti, mutta niitäkin saa vielä odottaa.Ethän tuhlaa kesääsi odotteluun?? Sillä pienestä ja hetkellisestä lämpö-ja aurinkopiikistäkin kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki ilo irti ja nauttia, kun koskaanhan ei voi tietää, jos tämä kesä ei tästä parane. Olisi sääli todeta loman loputtua tai syksyn koittaessa, ettei tullut tehtyä sitä tai tätä, kun odotteli niitä parempia ja lämpimämpiä kelejä.Kesä on tässä ja nyt, siis nauti!!

3 kommenttia:

  1. Meillä oli aamusta pilvistä ja vähäsen kylmää. Onneksi päivästä tuli kuitenkin aurinkoinen kaunis päivä.

    VastaaPoista
  2. Täällä olikin hieno päivä tänään...pihahommia tehden meni tämä päivä =).

    VastaaPoista
  3. Täälläkin oli upea päivä. Aamu meni siivotessa ja mainoshommissa, mutta illaksi ajettiin ystävien saareen nauttimaan kesäillasta. Hieno reissu.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos