Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Valmistaudu aurinkokylpyihin ja nauti kesästä

Nyt kun kauan odotettu kesä on vihdoinkin saapunut tännekin, on hyvä hetki aloittaa ennen auringonotto kautta ihon hoitaminen kunnon kuorinnalla. Monissa blogeissa, sekä lehdissä on ollut tämän helpon, mutta todella hyvän kotitekoisen kuorintavoiteen teko ohje.


Mikäli juot kahvia sinulla onkin jo kuorintavoiteen perusainesosa, lisäksi tarvitaan hieman leivonta soodaa, oliiviöljyä ja hunajaa. Kerää talteen suodatinpusseista kahvin porot, lisää sekaan sooda, muutamaan desiin noin 1-2 rkl, hieman oliiviöljyä, sekä muutama lusikallinen hunajaa; sekoita aineet keskenään ja sinulla on kotitekoinen kuorintavoide valmiina:) mikäli voide tuntuu liian kuivalta lisää hieman öljyä tai sekoita vettä voiteeseen.Luonnonkukat ovat huippu kauniita! !Kahvinporo kuorintavoide sopii erityisen hyvin kehon kuorintaan, toki voi varovasti kuoria myös kasvojen ihoa, riippuen toki oman ihon herkkyydestä, jos ihosi on erityisen herkkä voi jopa käytetyt kahvinporot olla liian karkeita kasvojen kuorintaan. Itse kuorin koko kropan ja varovasti myös kasvot, kuorinnan jälkeen iho tuntui ihanan pehmeältä ja kun vielä käsittelyn jälkeen levitin iholle kosteusvoiteen oli käsittely mielestäni erinomainen ja iho valmis aurinkokylpyihin. Kesän auringonotto hetkiä varten iho kannattaa kuoria hyvin ja muistaa tietysti suojata iho riittävän korkeakertoimisilla aurinkovoiteilla, suojata hiukset ja silmät asianmukaisesti hyvillä aurinkolaseilla, varsinkin oleillessa voimakkaassa auringon paisteessa.

Sitten sananen myös kuvaus asioista;

Juttelin töissä myös valokuvausta harrastavan kolleegani kanssa ja hän kertoi kuvaavansa etupäässä, maisemia ja lapsiaan, puhuimme myös kuvien käsittelystä, sekä eri objektiiveista, on aina mielenkiintoista saada jakaa ajatuksiaan henkilön kanssa jota kiinnostaa samat asiat.Voi vertailla kokemuksia, saada hyviä vinkkejä ja ideoita.Minulla on toiveissa/hankintalistalla ostaa kameraani laajakulma- tai teleobjektiivi tai jopa joskus molemmat. Olen miettinyt myös vaihtoehtoisesti huolletuja sekä takuun piirissä olevia käytettyjä, työkaveri kertoi itsekkin ostaneensa käytettyjä objektiiveja, on tietysti aina pienoinen riski ostaa käytettyjä tuotteita, mutta kameraliikkeen antamaan takuuseen ja myyntikuntoon tarkastettuja tuotteita uskaltaisin kyllä itsekin hankkia. Onko teistä joku tehnyt kamera tai objektiivi hankintoja käytettyinä, millaisia kokemuksia??Tänään lähdin jälleen kerran kuvailemaan heti varhain aamulla. Oli ihanan kesäinen ja lämmin aamu, kävelin tuttuja reittejä ja kuvasin luonnonkukkapäivän kunniaksi huippu ihania luonnonkukkia♡

Tällaiseen kesäpäivään kuulu myös ehdottomasti aamupala terassilla,
sekä grillailu. Vähän jo varaslähtönä juhannukseen  oli ihan  pakko ostaa jo mansikoita ja uusia perunoita:)Kesämielellä vesi kielellä!!Tämä  kesän ensimmäiset uudet perunat


Kesäistä viikonloppua! !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos