Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 13. kesäkuuta 2017

Netin syövereissä

Eilen oli sateista ja tänäänkin oli sateista...eilen olin tapaamassa ystävätärtäni, kävimme syömässä ja kahvilla ja juttelimme, mistäpä muusta, kuin kesästä ja siihen liittyvistä suunnitelmista ja kai me vähän jopa juoruilimme, ihan parasta ajanvietettä:) Tuli siinä sivussa toki käytyä parissa vaatekaupassakin!Olisihan se ollut kivaa työpäivän jälkeen istuskella aurinkoisella terassilla hyvän ruuan ääressä, mutta kun vettä nyt eilen sattui satamaan ihan kunnolla, niin sellainen leppoisan raukea kesäinen iltapäivä /ilta ei toteutunut, ja kotiin tultuani olinkin ihan poikki.


Kesäkuu soljuu kovaa vauhtia kohti keskikesän juhlaa; mittumaaria...niin se on jo ihan pian...ja lomatkin lähenevät:) Tänään (kin) olen etsinyt useilta eri sivustoilta kohtuuhintaisia lentoja, pyöritellyt vaihtoehtoja, vertaillut suorien ja välilaskullisten hintoja...voin vakuuttaa, että se puuha käy liki työstä...välillä turhautuu ja päättää ettei etsi enää ja sitten kuitenkin takaraivossa jyskyttää kuvia joistakin menneistä kesäreissuista tai kaatosateista...ja päättää jatkaa edullisten vaihdottomien lentojen metsästystään!


Onko joku onnistunut löytämään viime tingassa hyviä lentodiilejä?? Lisäksi liian monta liikkuvaa osaa tekee tällaisesta matkahaku surffailusta uuvuttavaa, mutta tämä sopii hyvin sadepäivän puuhaksi muuten ihan erinomaisesti.


Pujahdan vielä netin syövereihin kokeilemaan onneani...jos löytyisi jotakin kuitenkin:)

2 kommenttia:

  1. Minä varasin reissun jo joskus lokakuussa. Kaupunkiloma vaan ja sekin vielä elokuussa. Ei edes edullinen, mutta juurikin oikeana päivänä, jolloin matkakaverini pääsee mukaan! 11 vuotta vain kotimaan matkoja, joten reissu jotenkin jännittää!

    VastaaPoista
  2. Reissu on aina kiva, lähemmäs tai kauemmas:) Joskus on taivuttava ja otettava se vähän tyyriimpikin vaihtoehto erinäisistä syistä, toki mitä aiemmin voi varauksensa tehdä,usein saa reissun hyvään hintaankin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos