Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Lounasta merellisissä maisemissa

Tänään olin työpaikkamme kesälounaalla merellisessä Uunisaaressa;

Uunisaari on kaukana arjen kiireestä vaikka sijaitseekin aivan Helsingin keskustan läheisyydessä, merisataman edustalla, vain 3 min. venematkan päässä Kaivopuiston rannasta. Ajalla 15.11.-15.4. saareen kuljetaan siltaa pitkin. Saaresta löytyy suojaisa uimaranta, jossa kaupunkilaiset ovat jo yli 100-vuoden ajan saaneet nauttia aurinkoisista kesäpäivistä.Uunisaaren vanha vernissamaalitehtaana toiminut punatiilinen rakennus saneerattiin 1998-99 juhlakansan käyttöön. Nyt pieteetillä entisöidyssä rakennuksessa toimii ravintola ja kahvila . Vietimme samalla myös työtoverimme eläkkeelle jäämis juhlia. Uunisaaressakin oli tähän aikaan vuodesta useita Kanadanhanhien poikasia, kyllä nekin vaan ovat söpöjä untuvapalleroita, Uuunisaari on myös suosittu kesäjuhlien viettopaikka.

Tänään on ollutkin taas kesäinen ilma ja  on se kyllä niin, että juhannuksen lähestyessä kesäfiiliskin alkaa nousemaan. Ajatuksissa alkaa pyöriä yhä enemmän ja enemmän lomapuuhat. Ei sitä turhaan sanota, että loma on ihmisen parasta aikaa, vaikka onhan niitä paljon muitakin kivoja ajanjaksoja vuodessa.Usein lomiin ladataankin kovasti odotuksia ja puuhaa, kannattaa kuitenkin pitää myös päiviä joihin ei etukäteen mieti yhtään mitään tekemistä.


Käyn ahon laitaa...


Merellinen ympäristö viehättää minua, tykkään katsella merta, veneitä ja satamissa on ihan omanlaistansa viehätystä. Mökki merellisissä maisemissa olisi ihana. Omat lomasuunnitelmat ovat edelleenkin osittain levällään...mutta eiköhän ne enemmin tai myöhemmin selvinne?!?


1 kommentti:

  1. Toivottavasti sinä ja unelmiesi loma kohtaatte! Minusta tuntuu, että kesä ei oikein pääse alkuunkaan. Ja toisaalta olen iloisesti yllättynyt jokaisesta kesäisestä hetkestä jonka koen. Tänään niitä oli kaksi: lounas työpaikan pihalla auringossa ja hetki sitten kuopuksen iltauintivahtina olo saunasta käsin. Ilta oli tyyni, aurinkoinen ja lämmin<3.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos