Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 29. kesäkuuta 2017

Laukku ostoksilla

Vaikka ei olisikaan lähdössä minnekkään on hyvä varautua,  jos vaikka tulisi tarvetta matkalaukulle...on niitä muutamia jo ennestäänkin, mutta osa vähän jo reissuissa rähjääntyneitä, joten uuden hankinta on ihan perusteltu. Päätin jo heti kättelyssä, että laukun osto kesäalesta on hyvä ostos. En ajatellut valita tällä kertaa mitään perusväriä, vaan olin ajatellut, että jos vaan vielä on jäljellä, niin uuden laukun pitää erottua ja lila tai aniliininpunainen olivat harkinnassa.Tiedän, että monille nuo kaksi väriä saattavat saada ajatuksen; ei ikinä, mutta perusmustat ja harmaat on jo, joten nyt oli mielessäni jotakin räväkämpää ja löytääpähän laukkuhihnalta omansa mustien ja harmaiden seasta huomattavasti helpommin:)
On tässä muutama reissu nyt jo tiedossa joten laukku ei jouda varastossa pölyyntymään, vaan pääsee kokeiluun ihan kesän aikana. Tiedä vaikka tästä nyt innostuneena saisin aikaiseksi ostaa myös uuden kukkaron, nimittäin tämänhetkisestä meni vetoketju rikki ja olen kyllä etsiskellyt tilalle jo uuttakin, mutta vielä ei ole mieleistäni vastaan tullut.Vanha kukkaronikin on muuten täysin käyttökunnossa ja edelleen kulkee mukanani, mutta olisihan se kiva jos vetskarikin olisi ehjä! Niin ja eikös se vähän niin ole, että käsilaukkuja ei koskaan naisella ole liikaa?


Laukkuostokset on nyt sitten tehty  mutta väri ei nyt ole se mitä ajattelin, koska ihana aniliininpunainen  oli ainoa kappale ja reunassa oli pieni repeämä kangas osiossa, joten se jäi pois laskuista, sitä liilaakaan ei ollut, joka mainokseen oli kuvattu  joten ainoaksi vaihtoehdokseni jäi lähes harmaa laukku tosin vähän sellainen "lilahtavanharmaa"?? Nämä tarjouslaukut olivat siis -50% alennuksessa ja kaikin puolin mieluisia minulle, sanoisinkin olevani tyytyväinen hankintaani. Mielestäni hyvän vetolaukun pitää olla kevyt, siinä pitää olla laakeroidut ympäri pyörivät renkaat, hyvä kantokahva, sekä tukeva vedin.2 kommenttia:

  1. Minulta löytyy oranssi ja punainen laukku! Alennuksesta molemmat. Elokuussa tulee tarvetta toiselle! Onnea uudesta laukusta! Toivottavasti tulee pian käyttöä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)toivotaan, että käyttöä löytyy laukulle.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos