Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 3. kesäkuuta 2017

Kevään juhlapäivä

Onnittelut ihan jokaiselle,  joka on saanut lukuvuoden loppuun, valmistunut ammattiin tai saanut valkolakkinsa ja tietysti myös perheille, sieltä on saanut sen tuen ja kannustusta, että on tavoitteeseensa päässyt! Kaunis ja lämpimämpikin päivä onneksi suosi tänään juhlittavia ja vieraita. Ihan jokaiselle hyvää kesälomaa!!! Puheet on pidetty, maljoja nostettu ja herkut syöty, on tavattu sukulaisia ja ystäviä, iloittu ja naurettu mukavissa juhlatunnelmissa, mikä hieno aloitus kesälle-juhlat!!


Itse en ole osallistunut tänään juhliin, koska lähipiirissäni ei ole valmistuvia tai lakin saaneita, onko teistä joku päässyt tänään juhlatunnelmiin mukaan, tai oletteko kenties itse järjestäneet juhlat tänä keväänä?? Juhliin on aina kiva saada kutsu ja mukava päästä osallistumaan. Jokainen tietää, että onnistuneiden juhlien eteen pitää nähdä myös jonkunverran vaivaa...mitä enemmän vieraita on kutsuttu ja jos järjestää ja toteuttaa itse kaiken on työtä melkoisesti. Leivonnaisten ja ruokien valmistelu vie jo paljon aikaa, kodin siivoaminen juhlakuntoon ja jos on niin onnekas, että omistaa pihan, on ihanaa laittaa myös se juhlakuntoon, onhan kesäjuhlissa ihanaa viettää aikaa myös ulkosalla, jos siihen vain on mahdollisuus.


Minä olen tänään kylvänyt viimeisiä vihannesten,  yrttien ja kukkien siemeniä. Mieleni tekisi vielä ostaa muutama yrtti ja kenties pari tomaatin tainta...Katsotaan tuleeko ne vielä hankittua? Huomenna on tarkoitus käydä kuvaamassa, tästä kesäisestä vihreydestä ei vaan saa tarpeekseen...oletteko te ottaneet paljon kuvia nyt kuluneen kevään ja alkaneen alkukesän aikana? Minä olen kuvannut melko paljon.


Saariretki odottaa totetustaan myös lähiviikkojen aikana, kuten olen aiemmissa postauksissani kertonutkin, avattiin viime keväänä Helsingin edustalla yleisölle Vallisaari ja tänä kesänä vuorossa on Isosaari. Lisäksi lähiaikoina tiedossa on myös hauskaa puuhastelua betoniaskartelun parissa, onko teistä joku kokeillut? Itse olen katsellut Pinterestistä ja lehdistä toinen toistaan hienompia juttuja mitä on tehty ns.askartelubetonista, nyt on kiva päästä ihan itse tositoimiin kokeilemaan.Viikonloppuja!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos