Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Kesäpäivä

Miten viettää kesäistä vapaapäiväänsä? Tänään aamu oli kaunis ulkoilemiseen, joskaan ei vielä (kään) mitenkään lämmin, varsinkaan merenrannassa, koska mereltä käy lähes poikkeuksetta ainakin jonkinlainen tuulenvire.Luonnossa liikkumisen hyvää tekevää vaikutusta ei voi vähätellä, mieli on avoin, aistit avoinna ja askel on kepeä ja ympärillä ainutlaatuisen hieno luonto,  eihän siitä voi olla nauttimatta!!


Aamu varhaisella ei ulkoilureitillä tule vielä montaakaan vastaantulijaa, satunnaista lenkkeilijää, koiran ulkoiluttajaa tai aamu-uimaria lukuunottamatta, tänään viileähköstä aamusta huolimatta näin useamman uimarin?! Minua jääkylmään meriveteen ei saisi, hyvä jos heinäkuussa uskaltaudun uimaan:) ja silloinkin pitää olla kunnon hellepäivä. Kalastajia oli toki myös verkkojaan kokemassa ja aamukalassa.Kanadanhanhilla on jo poikaset, huomasin ne rannan kaislikosta, vaikka niillä loistava suojaväri onkin.Toiset vielä hautovat...


Tähän aikaan vuodesta luonnossa tapahtuu valtavasti...mustikat kukkivat,  onneksi yöpakkasia ei ainakaan täällä etelässä enää ole, joten voi toivoa, että saa mustikoita:)
Luonto on ehkä juuri nyt kauneimmillaan, vihreän eri sävyjä on huikean montaa eri vivahdetta ja joka puolella on kukkaa ja nuppua, kasvit kasvavat ja nuput aukeavat yhdessä hetkessä täyteen kukoistukseensa.
Jokainen joka kuvaa luontoa tämä on ihan huikeaa aikaa, valoa riittää ja kuvauskohteista ei ole pulaa. Kannattaakin kantaa kameraa mukanaan lähestulkoon aina ovesta ulos lähtiessään...


 Vielä löytyi näin upeasti kukkivia tulppaanejakin?!?


Valokuvaamisessa ajoitus on usein se tärkein, tilanne voi olla hetkessä  jo ohi!!


Hyvää & aurinkoista helluntaita!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos