Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 1. kesäkuuta 2017

Kesäinen kuun alku

Ei päivää ilman puhetta säästä, siispä niin tänäänkin...kesäkuun1. päivän lämpötila aamutuimaan +6 astetta!! Päivän aikana on nähty myrskytuulta, räntä-ja vesisadetta, sekä rakeita ja ukkonenkin jyrähti. Tänään on tutkittu  jo ja tutkitaan tiiviisti lisää matkatstojen tarjontaa...hyvin on näyttäneet lomamatkat myyneen, monilla sivuilla näkyi useita kohteita, joihin ei enää kesä-heinäkuulle tilaa löytynyt!


Päivät ja viikot tuntuvat etenevän kovaa vauhtia kohti lomia, koululaisilla ja opiskelijoilla on viimeiset päivät käsillä ennen kesälomille siirtymistä, monissa perheissä vietetään, valmistujaisia, yo-juhlia tai muita kesäjuhlia.  Monien mieli askartelee jo lomanvietossa tai juhannuksen suunnittelussa...3 vkoa ja se jo on! Kesässä ehtii vaikka ja mitä, kunhan ei tuhlaa aikaa odotteluun tai murehdi vallitsevia olosuhteita liiaksi.


Suvi suloisin on tänään sitten alkanut...tämän päiväisen säätilojen välissä on  pilvien raosta kuitenkin pilkahdellut välillä kauniin sinistä kesätaivastakin ja pääskyt halkoneet ilmaa, vaikka vain hetki sitten tuli rakeita?! Elämäkin on välillä kuin sää...tyyntä myrskyn edellä, ja yhtä vaihtelevaa.Nautitaan kesästä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos