Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kesä puuhailuja ja mietteitä

Vaikka kesän ykkösjuttu taitaa olla se loma ja joutilaisuus, niin kyllä kesään kuuluu perinteisesti myös muutamia puuhia. Eilen uutisissa kerrottiin, että ensi viikon lopulla alkaa saamaan jo kotimaisia mansikoita ainakin täältä etelästä, joten sehän tietää sitten mansikkahillon keitto puuhia jossskin kohtaa.Toinen varma kesään kuuluva juttu on mattojen pesut, katsotaan nyt tuleeko niitä matonpesuun soveltuvia säitä?!?


Tämä ihanuus; käsinmaalattu juuriharja, oli ihan pakko ostaa, ihana, eikö vaan? Tätä en kyllä aijo mattojen pesussa käyttää!!


Kun taas päästiin tähän kesän puhutuinpaan aiheeseen, eli säähän, niin kyllähän tämä kesäkuu on ollut poikkeuksellinen...itse olen tasan kerran ollut kesämekossa ilman sukkahousuja kesäkuussa, lyhythihaisessa paidassa pari kertaa, kevyt toppatakissa, jonka alle olen useana aamuna pukenut vielä neuletakin sen sijaan useita kertoja. Vain pari kertaa juonut terassilla aamukahvit ja lauantaina on jo heinäkuu!! Vaan missä viipyy kesäinen lämpö?Tänään kun tulin töistä, tuli jotenkin hetkittäin kesäfiilis...lieneekö lähestyvällä lomalla tähän jotakin merkitystä:) Olen miettinyt lähipäiville töiden lisäksi mielekästä puuhastelua, sekä tapaamisia ystävien kanssa ja on niitä lomasuunitelmiakin jo jonkin verran, liian täyteen en kuitenkaan halua suunitella, jotta jää varaa extempore juttuihinkin. Ulkomaan matkaa ei ole nyt ainakaan toistaiseksi varattuna, mutta jos säätila ei tästä muutu, voi olla että tulee jonnekkin lähdettyä sikäli mikäli kohtuu hintaan sattuisi vielä reissuun pääsemään.Toisaalta viikko talvellakaan lämpimässä ei kuulosta lainkaan hassummalta.Mukavaa keskiviikko Iltaa! !

2 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos