Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 19. kesäkuuta 2017

Juhannus viikko

Pistäydyin eilen puutarhamyymälässä, koska halusin nähdä heillä myynnissä olevat värinokkoset. Niin kivoilta ne näyttivät, että yksi lähti mukaani...kun kysyin hoito-ohjeita ja sijoituspaikkaa kerrottiin, että värinokkonen  viihtyy varjossa tai auringossa, mutta on enemmän ulkokukka...se vähän  yllätti, sillä muistan kyllä nähneeni niitä myös sisäkukkina ja aijon itsekin ottaa oksia juurtumaan ja kokeilla jos ne juurtuisivat ja viihtyisivät sisälläkin?Onko teistä kenelläkään kokemuksia värinokkosesta?

Se on sitten juhannusviikko aluillaan...loppuviikkona se taas tapahtuu,  nimittäin  "joukkopako" mökeille, leirintäalueille,  festareille ja vesien äärelle tai veneilemään. Säätiedotuksia seurataan viikon varrella tiiviisti; toivotaan parasta ja pelätään pahinta! Juhannukseen ladataan kovasti odotuksia ja monille tulee sukua tai ystäviä kylään  grillaillaan, saunotaan ja uidaan, syödään kesäherkkuja ja ollaan ulkosalla ja nautitaan kesästä. Miten sinä vietät juhannustasi? Minuakin kutsuu maaseutu ja varmaan hyvin perinteinen juhannus, mitään sen kummempia suunnitelmia ei itselläni ole.
Kuten lehdistä on voinut lukea Espooseen ehkä joskus valmistuu metro. Ja bussiaikataulut piti olla voimassa elokuun puoleen välin asti, vaan eivätpä olleetkaan...tänä aamuna kaikki olikin jo toisin!?! Vaihtoehtoisesti olen joko liian aikaisin töissä tai sitten myöhästyn, vain kylläkin omasta aikataulustani, en muuten. Ärsyttää tuollaiset yllättävät, ennalta tiedostamattomat muutokset aamurutiineista. Onneksi ei sentään satanut kaatamalla, mikäs siinä toisaalta bussia oli odotella poutasäässä:)


Tykkäättekö unikoista, nämä yksilöt olivat aikas upeita!


Hyvää juhannusviikon alkua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos