Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Etsii, mutta ei löydy!?!

Nyt sen pitäisi jo löytyä, ei millään malttaisi enää...no se lomamatka, mutta tiedän toki,  että tämä olisi pitänyt hoitaa jo aikoja sitten, ainakin teoriassa. Viime vuonna olin vieläkin myöhemmin tässä samassa tilanteessa ja sitten se lomamatka kuitenkin löytyi silloinkin ja Malta oli oikein kiva kohde, jota voi suositella. Olen siis ihan luottavaisella mielellä, että jotakin kyllä löytyy.Juuri kuuntelin säätiedotusta ja sää alkaa lämmetä ja muutamaksi päiväksi nyt ainakin lupailtiin ihan kelpo kesäkelejä, ihanaa!!! Vaikka Suomen kesä on kaunis ja ihana, se on usein myös ollut viileä ja sateinen...niitä kesiäkin on muistissa ja sen takia olisi mukava päästä edes hetkiseksi varmaan poutasäähän ja lämpöön.Minne sitten lähteä?...no vaihtoehtoja pallomme toki on pullollaan, mutta jokaisella on omat mieltymyksensä ja rajoituksensa.


En laisinkaan ole sitä mieltä, etteikö lomaansa voisi myös aivan hyvin viettää kotimaassa, vietin ihan kaikki lomani lapsuudessani mökillä, eikä silloin kovin monet reissanneet lomilla vielä ulkomaille, aika oli erilainen, nykyään jo pienet lapsetkin ovat kokeneita maailmanmatkaajia.Kaikki eivät liioin halua lähteä kesällä pois Suomesta, säästävät syksyyn tai loppuvuoteen lomaa ja lähtevät loskaa, räntää tai kylmyyttä pakoon etelän lämpöön.


Lomia odotellessa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos