Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Citykettuja, kesää ja tajunnan virtaa

Tänään työmatkalla näin sen taas, nimittäin cityketun, joka hölkötteli kävelytietä pitkin aivan rauhassa, aamupalaksi nappaamansa lintu suusta roikkuen!?! Tämä on pienellä aikaa jo kolmas kerta kun näen tällaisen ketun lähellä asutusta.
Tänään aamulla töihin lähtiessäni tuntui jo ihan kesältä♡tunsi sellaisen lämpimän läikähdyksen kropassaan, se tuli sittenkin-KESÄ! Päivä on ollut vähän painostava ja ilmassa oli iltapäivästä vähän kesäisen ukkosen tuntua ja taivaalle alkoikin kerääntyä pilviä, ei  ole satanut ainakaan toistaiseksi.Viikonloppu edessä ja tietysti sitä toivoo, että sitä saisi viettää lämpimässä kesäsäässä. Aamulla bongasin bussin ikkunasta monta kuvauskohdetta, joista haluan saada kuvia, täällä on ensimmäiset juhannusruusut alkaneet jo kukkia, samoin unikot. Näin myös tosi kauniita täydessä kukassa olevia puita, mikä kukkii juuri nyt??Tänään sinnikäs lentojen etsintäni tuotti myös toivotun tuloksen, kohtuuhintaiset (budjettiin sopivat)ja matkaan lähtijöille kaikinpuolin hyvät yhteydet ostettu. Minä mietin säästänkö oman reissuni talveksi ja lomailen kotimaassa, vai kyttäänkö äkkilähtöä, saa nähdä mihin päädyn, en tiedä vastausta edes itse;)
Lämpö saa aikaan sen, että kaikki kasvaa ja itää ihan silmissä, kun kiertelee pihalla katselemassa huomaa kasvun ihmeet jo ihan muutamassa päivässä. Kesäkukille pitää käydä ostamassa lannoitetta ja lähellemme avattu puutarhamyymälä muistaa tänä viikonloppuna kanta-asiakkaitaan  antamalla kesäkukista prosenttialen:) Vielä löytyy ruukkuja ja multaa joihin voisi hankkia lisää ihanuuksia:)

Huikean ihanaa ja toivottavasti lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos