Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Ale hulinoissa

Päätinpä sitten käydä katsastamassa kesäalet minäkin ja ihan työstähän se käy...muutaman tunnin kun pyörii kaupasta toiseen työpäivän jälkeen, niin kyllä vie mehut naisesta:) Minulla ei ollut kovin selkeää mielikuvaa edes siitä, että mitä lähden katselemaan, mutta minulla on ollut jo jonkin aikaa hakusessa vapaa-ajan kengät, niin niitä nyt sitten yritin vähän etsiä, mutta vielä ei täydellistä kenkäparia löytynyt. Nyt on kyllä herkullisia värejä ja ihanan kevyitä tossuja...mietin kuitenkin, että onko nuo"karkkivärit"ensi kesänä jo ihan menneen talven lumia?
Työpäivän lounatauostakin oli kulunut jo useampi tunti ja alennusmyynneissä kierrelessä alkoi tulla myös vähän nälkä, joten päätin vähän herkutella ja päädyin hampurilaiselle ja hyvältähän se pitkästä aikaa maistuikin:) shoppailureissuni ei tyhjentänyt kukkaroani, eikä saanut minua sortumaan mihinkään alehurmokseen, en nimittäin ostanut mitään?!? Huomasin olevani jopa vähän laatutietoinen kuluttaja, nimittäin kiinitin huomiota tuotteiden laatuun ehkäpä jopa enemmän huomiota, kuin hintaan, vapaa-ajan kenkiäkin oli useissa hintaryhmissä todella edullisista täysin ylihinnoiteltuihin ja merkillä ratsastaviin muotioikkuihin, käytännöllisyydestä viis!Olen kyllä sitä mieltä, että kannattaa miettiä jo vähän etukäteen mitä aleista etsii ja onko aidosti jotakin mitä tarvitsee, koska kyllähän nyt on hyvä hetki tehdä edullisiakin löytöjä! Vaikka kesästä ei ole tietoakaan, ei kaupoissa ollut lainkaan ruuhkia ja sai katsella ihan rauhassa tarjontaa.


Olettekos te käyneet jo kesä-aleissa, tuliko tehtyä löytöjä??

1 kommentti:

  1. Kauniita kukkia! Vielä en ole ennättänyt tutkailla alennusmyyntien tarjontaa, mutta jonain päivänä pitäisi kyllä jäädä töiden jälkeen kaupungille :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos