Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 8. toukokuuta 2017

Tutustu LuontoPorttiin, jos luonto kiinnostaa

Mukavaa viikonalkua,  vaikkakin viileähköä ja pilvistä...tuleeko vielä tämän illan aikana sade ja jos tulee, niin missä olomuodossa? Suunnittelin jo tarkistavani miten grilli on talvehtinut suojapeitteen alla terassilla ja pitääkö sille tehdä jotakin ennen käyttöönottoa? Mietin myös kääntäväni kenties postimerkin kokoisen kasvimaani ja tutkivani parin kasvilavan kunnon ja ehkä jopa lisätä niihin uudet mullat, mutta...se päivä ei ole tänään. Tätä se kaunis aamurusko siis tiesi:) Nyt ei ole noihin puuhiin motivaatiota.


 

Kuten varmasti olette huomanneet luonto on minulle tärkeä ja kun etsin netistä parin luonnonvaraisen kukan nimeä, löysin hienon luontoaiheisen sivuston; Luontoportin. Jos olet kiinnostunut luonnosta kasveista, eläimistä, hyönteistä ja linnuista kannattaa ehdottomasti tutustua kyseisiin sivuihin. Löytyy myös apsi puhelimeen ja hei sivustolla on vielä 12.5 asti valokuvauskilpailu kevätperhosista, laitahan oma perhoskuvasi mukaan!! Sivustolle voi laittaa myös luontoon liittyviä kysymyksiä. Lisäksi sieltä löytyy 1200 lajin sivusto, jonka avulla voi tunnistaa itselleen entuudestaan tuntemattomia lajeja, sekä verkkokauppa ja ajankohtaisia luontouutisia.


Juuri nyt täällä pääkaupunkiseudulla alkoi vesi/räntäsade tai mitä sieltä nyt alas tuleekaan?...ei paljoa naurata,  eikä liioin innosta mitkään istutus tai kylvö puuhat. Tähän  aikaan toukokuuta minulla on usein jo ollut pieniä taimia, tänä vuonna kaikki kevät puuhat on ihan "jäissä"  ... mutta ehkä tämä jäätävä kevät merkitsee loistavan aurinkoista ja lämmintä kesää♡

Haahka


Katsotaan nyt millainen viikko tästä kehkeytyy,  ei pidä tämän päivän perusteella vielä vetää johtopäätöksiä koko viikosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos