Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 19. toukokuuta 2017

Viimeinkin...se on nyt saapunut!

Aamulla sakea sumu tervehti aamuun herääviä...tänään sen on luvattu saapuvan...vaan kuinka mahtaa käydä? Monen  mielessä siinsi jo tuleva viikonloppu ja siihen suunnitellut puuhat. Otin  pari sumuisen aamun kuvaa ja heitin kameran laukkuun ja lähdin töihin, sumu verhosi maiseman ja rannat. Työpaikan edessä hyppäsin bussista ulos, mutta en suunnannutkaan suoraan toimistolle, vaan  päätin nauttia hieman aamusta ja suuntasin sumuiselle rannalle.  Etäämmältä mereltä kuului laivojen kutsut hinaajille, sumuiseen aamuun tarvittiin hinaajien apua, jotta kotisatamaan löytyisi sumun seasta reitti.


Sumusta huolimatta ilmassa tuntui lämmin  henkäys; lupaus...huomasin herkät koristepuiden kukat ja luonnon omat taideteokset joita pysähdyin kuvaamaan. Kyllä luonto on sitten hieno,  joka päivä se yllättää, yhä uudelleen  ja uudelleen. Rantavedessä meriharakat nauttivat aamiaistaan ja tiirat kalastelivat rannan tuntumassa, syöksyen välillä veteen saaliin toivossa. Vähitellen sumukin alkoi hälvetä ja aurinko saada säteitään läpi sumuverhon. Nappasi vielä muutamia kuvia ja suuntasi  kohti toimistoa, vaikka kovin mielelläni olisin viihtynyt rannassa pidempäänkin kuvaamassa.

Aamun edetessä  sumu hävisi ja ihana auringonpaiste kirkasti päivän  niinpä iltapäivällä töistä lähtiessäni arvasin jo, että nyt se on saapunut; lämpö ja alkava kesä, vihdoinkin! Räntäsade, kylmyys ja pimeys on poissa ja valo, lämpö ja orastava kesä on vihdoinkin koittanut. Että voi olla iloinen, hymy korvissa lähdin töistä ja iloitsin alkaneesta viikonlopusta!!


Nautitaan alkavasta kesästä; ihanaa viikonloppua teille kaikille♡

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos