Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 5. toukokuuta 2017

Viikonlopun tekemiset

Tänä viikonloppuna aijon "uhmata" sääennustetta hyytävän kylmyyden palaamisesta ja senkin uhalla pestä talvitakit, sekä laittaa talvikengät varastoon, jos takatalvi vieläkin yllättää, niin sitten lisään kevät takkini alle kerrospuketumista ja uhmaan hyistä kevättä. Ikkunoiden ulkopesu olisi työlistallani myös, mutta siitepölykausi on osin jo alkanut ja jatkoa on luvassa, joten siirrän suosiolla ikkunan pesut tuonnemmaksi.


Huomiseksi löytyi todella mielekästä tekemistäkin, nimittäin osuipa silmiini blogeja lukiessani, että lähelle on avattu ihan uusi puutarhamyymälä, jota kovasti kehuttiin...ei tarvinnut kovasti miettiä, että pitäisiköhän käydä katsastamassa paikka. Huomenna käyn heti aamusta imemässä ideoita, ihastelemassa ja kenties jotakin ostamassakin ja taatusti myös kuvaamassa tuota ihanuutta. Olen niin pitkään jo halunnut hankkia kevät/kesäkukkia, niin jospa jotakin sitten jo viimein saisin hankittua ja kyseisestä paikasta löytyy myös sisäkukkia ja käsittääkseni myös sisustusjuttuja...kuulostaa lupaavalta:) Odotan kovasti, että pääsen huomenna itse paikan päälle tutustumaan.Sunnuntaina on sovittu ystävän kanssa tapaaminen, vähän mietityttää säätila, koska ajatuksena oli ulkoilua...pitkä kävelylenkki keväisessä luonnossa, nähtäväksi jää, että kuinka keväisessä?? No, tottahan se on, että säätilathan ovat vain pukeutumiskysymyksiä, jos on kylmä, niin sitten lämpimästi päälle vaan. Keväinen luonto on joka tapauksessa loistava syy lähteä ulkoilemaan, oli sää sitten millainen tahansa!Minkäslaisia suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos