Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 13. toukokuuta 2017

Varaslähtö huomiseen

Huikean keväistä lauantaita kaikille...miten ihanaa kaiken kylmyyden ja räntäsateen jälkeen! Tänään nautittiin vähän etukäteen myös äitienpäivä brunssia. Nimittäin suunnitelmissa on ollut jo useamman viikon ajan mennä tutustumaan jokin aina sitten avattuun uuteen välimerelliseen,  jo paljon hyviä arvosteluja ja kehuja saaneeseen ravintolaan.Onnistuin viime tingassa saamaan vielä tälle päivälle pöydän suositulle viikonloppu brunssille, huominen oli jo täyteen varattu, kuten olettaa saattoikin. Loistava aloitus lauantaille brussin merkeissä siis.


Ravintolalle puiston halki kävellessä, silmiini osui puun oksan hankaan rakennettu linnunpesä, jossa haudottiin jo jälkikasvua:)

Nykyisin  on helppoa tutustua ravintola-ja kahvila maailman uutuuksiin netin eri arvostelusivustojen kautta,  mutta toki oma kokemus paikasta on se autenttisin. Mutta sivustot auttavat ainakin luomaan jonkinlaisen kuvan paikasta, ilmapiiristä, palvelusta, paikan atmosfääristä, sekä hinta-ja laatusuhteesta. Käyttekö usein ulkona syömässä tai kahvittelemassa, millaisia ovat omat lempiravintolanne tai kahvilanne?


Tänään kukkapenkkini antoi parastaan, sillä nämä sitkeät kaunokaiset eivät yöpakkasissa paleltuneet, vaan olivat täydessä kukassa .


En voi "kehuskella" olevani usein ulkona syövä tai kahvitteleva,  lähinnä satunnainen kävijä,  mutta ehkä juuri sen takia niistä kerroista onkin sitten nauttinut ja arvostanut tarjontaa ja täällä pääkaupunkiseudulla sitä tarjontaa riittää moneen makuun ja paikkoja on mistä valita. Päätin olla myös ottamatta kameraa mukaani, ensinnäkin tiesin paikan olevan tupaten täynnä ja mielestäni ei muutenkaan ole soveliasta kuvata kaikissa paikoissa. Kännykän kameralla saa huomaamattomasti napattua aina pari kuvaa annoksista niin halutessaan.


Brunssipöytä oli laaja ja välimerellinen sekä orientti; tarjolla oli myös lihaa, kalaa ja kanavartaita, useita eri salaatteja ja leipää, jälkiruoaksi juustoja hilloa, sekä erilaisia leivoksia ja tietysti useita eri kahveja.


Jälkkäri tarjonnasta oli vähän jopa vaikea valita, mitä herkkuja lautaselleen olisi lastannut. Tykkäsin paikasta ja seuraavan kerran taidankin ehdottaa naisystävilleni tapaamista siellä, nyt kun paikka on testattu ja perheen kesken ja hyväksi todettu.
Arkisin tarjolla on lounasbuffet ja kahvila, joka palvelee myös viikonloppuisin.


Ihanaa lauantaita!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos