Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 6. toukokuuta 2017

Tutustumassa GardenLivingin puutarha myymälään

Tähän(kin) lauantaihin tuli sitten herättyä varsin varhain...lieneekö syynä eilisen illan parin tunnin päikkärit? Kuten tiedetään olen ehdoton aamuihminen, diggaan aamuja ja varsinkin auringon siivittämiä, kauniita sellaisia. Ja tänään oli juuri sellainen aamu, ei voisi kauniinpaa toivoa lauantaille. Hyvä fiilis. Tämä lauantai aamu käynnistyy pyykkituvan puolelta, jonne lähtee mukaani kaksi täyteen ahdettua pyykkikoria, mikä taas johtuu siitä, että vihdoinkin pesen (sitä kylmenevää ensi viikkoa uhmaten) talvitakit odottelemaan seuraavaa talvea!


Nämä söpöläiset ovat puhjenneet kukkapenkistäni tänään♡


Kun olen saanut nuo korit selätettyä, onkin aika siirtyä fiilistelemään eilen avattuun uuteen puutarhamyymälään, mikä on minulle erittäin mieluisaa, nähtäväksi jää millainen kyseinen paikka on, mutta ilolla otan vastaan uuden liikkeen, mikä on siis kävely etäisyydellä kotoani. Jo pelkkä kesäkukkien hankinta kotiin kuljetuksineen on autottomalle ihmiselle jonkinlainen haaste!


Vielä palatakseni hieman eiliseen, niin oli todella kiva fiilis tulla pelkässä kylpytakissa illan saunavuoron päätteeksi saunalta kotiin; kevät!! Riittävän lämmin ilta toteuttaa ensimmäistä kertaa tuo saunatakissa pihan poikki talven jälkeen. Eilen olikin tämän kevään lämpimin päivä näistä tähän astisista...vaikka luonto on jäljessä viime vuodesta kevään etenemisen suhteen noin pari viikkoa, niin valtavastihan tuo kevät on jo vapusta edistynyt, suorastaan harppauksen.
Nyt on sitten käyty tutustumassa uuteen Gardenliving  myymälään ja sain luvan myös kuvata liikkeessä. Minulla oli ilo päästä keskustelemaan Ewa Wuiten kanssa hänen liikeideastaan, koska hän oli myös itse paikalla. Hän kertoi, että hänellä oli jo 2000-luvun alussa ajatus tällaisesta puutarhaliikkeestä, mutta tuolloin ei aika antanut myöden ryhtyä toteuttamaan ideaa. Ideoita juuri tällaiseen liikkeeseen hän oli hakenut kotimaastaan Hollannista ja vieraillut siellä eri showroomeissa ja nyt liike on siis toteutunut.
Liikkeessä on huonekasveja, sekä leikkokukka myymälä puoli. Lisäksi liikkeellä on iso ulkotila, jossa tällä hetkellä oli sesongin kesäkukkia, ruukkuja, koreja ja multaa.
Moni meistä muistaakin maisemasuunnitelija Ewa Wuiten tv:n suositusta huvila ja huussi ohjelmasta. Liikkeen kautta saa myös monipuolisia puutarha-alan palveluita maisema-ja pihasuunnittelua alan ammattilaisilta.
Mitäs pidätte,  aika viehättävän näköinen liike, vai mitä?

Liikkeen palveluksessa on toki myös floristit ja leikkokukka puolikin näytti aivan ihanalta! 
Tämän postauksen loppuun myymälän kesäkukka tarjonnasta maistiaisia...


Näihin ihastuin heti ensinäkemältä, aniliini /vaaleanpunaiset orvokit♡♡näitä on saatava itsellekin! En ole ennen näitä ihanuuksia missään nähnyt!?Iki-ihania pelakuita tai pelargonioita, ihan miten kukakin niitä nyt nimittääkään:)Mitäs pidätte näistä; mustista lobelioista?!?
Näitä näin itse  pari vuotta sitten Tallinassa ensi kertaa.


Ja aina yhtä ihania hortensioita! 

Ihanan Aurinkoista & Lämmintä lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos