Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 30. toukokuuta 2017

Tiistain tuumailut

Aloitetaan tämä postaus taas sääasioilla:) ilma on selkeästi viilentynyt ja yleisilme on muuttunut harmaaksi.Jos meteorologikin toteaa,  että jatkossa on niin kylmää, kuin nyt tähän aikaan; liki kesäkuun alussa nyt voi olla, niin eihän se todellakaan naurata.Kyllähän sitä toisaalta myös optimistina uskoo, että se lämminkin sieltä vielä tulee...niin ettei tarvitse kevyt toppatakkia, sukkia ja ja pitkähihaista päällensä, vaan entäs jos ei tulekkaan?? Jos kesän yleisilme onkin viileä ja sateinen, mitäs sitten?


Jos nyt jatketaan tuon epämielyttävän vaihtoehdon miettimistä, niin mitä itse tekisin siinä tilanteessa?  Jos heti lomani alussa lotisisi useamman päivän, niin mitä luultavimmin alkaisin selata vimmaisesti eri matkailusivustojen jäljellä olevia loma vaihtoehtoja,  kuten moni muukin sateeseen ja kylmyyteen kylästynyttä lomailijaa. Onnekkaimmat saattaisivat löytää sopuhintaiset lennot tai pakettimatkan, mutta kaikille halukkaille niitä sopuhintaisia ei siinä tilanteessa taatusti riittäisi.
Tälläainen ilma saa helposti ajatukset pyörimään ja mielen vähän alakuloiseksi.Usein ajatukset myös kiertävät kehää, eikä niitä saa mieleisikseen. Punnitsee, tuumailee ja epäröi.Tänään tutkin itsekin lentoja ja mietin minne oikeastaan haluaisin tänä kesänä matkustaa, mitään valmista en kuitenkaan saanut päätettyä...kunhan punnitsin eri vaihtoehtojen välillä.Ajatellaan kivoja asioita ja uskotaan hyviin lomasäihin:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos