Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 18. toukokuuta 2017

Se on jo ovella...

Tänään on nähty nyt varmasti ne tämän kevään ensimmäiset pääskyset! Minähän arvelin jo jokin aika sitten nähneeni pääskysen, mutta se oli vähän epävarma havainto, mutta tämä tämänpäiväinen, oli sitten sitäkin varmempi havainto. Lupaus kesästä ja lämmöstä; niiiiiiin ihanaa♡ Odotan niin kovasti viikonloppua ja toivon, että lämpö hellisi.


Jos jo vihdoinkin voisi aloittaa terassin kesäkuntoon laiton, kaivaa grillin suojan alta esiin ja alkaa suunnittelemaan niitä yrtti-ja kesäkukka istutuksia, minusta toukokuun puolen välin jälkeen on jo korkea aika! Toivotan riemulla tervetulleeksi sen kaiken vehreyden, vihreyden, valon ja lämmön, kyllä!

Tuntuu ihan huikean ihanalta ajatella, että se; kesä,  on jo ihan ovella. Tämähän on meille kaikille kuvaajille ihan kulta-aikaa, kun kuvattavaa on joka puolella ja luonto on kauneimmillaan, kannattaakin liikkua ja kuvata juuri nyt paljon ja nauttia kaikilla aisteilla kaikesta ympärillään olevasta täysin siemauksin.


Kielot on työntäneet vartensa aluskasvillisuuden läpi ja pian huumaava tuoksu ja herkät valkeat kielonkukat valtaavat metsät valkovuokkojen kukinnan jälkeen.
Ajatuksena oli tähän tämän päivän postaukseen liittää paljon keväisiä kuvia, mutta syystä tai toisesta kuvien liittäminen  "tökkii", enkä meinannut saada edes näitä ladattua, en tiedä mikä vikana?! Pakko luovuttaa taistelu tältä illalta, toivottavasti huomenna taas sujuu?!


2 kommenttia:

  1. Riemulla täälläkin seurataan kevään huikeaa edistymistä. Ja terassia tekisi mieli ruveta sisustamaan. Ostaa kesäkukkia jne. jne. Huomenna olisi pakko-listalla kuitenkin yläkerran ikkunoiden pesu. Inhokkihomma. Mutta pakkohan se on tehdä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos