Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 20. toukokuuta 2017

Puuhakas päivä!

Eilisen kesäisen päivän jälkeen odotukset myös tälle päivälle olivat tietysti melko "tapissa" ja kuten arvata voitte olin suunitellut täksi päiväksi vaikka mitä. Jo eilen mietin, että jos ilma on kaunis käyn ehdottomasti kuvaamassa omenapuun kukkia, sillä ne ovat ehdottomasti yksiä lempi kuvauskohteitani keväisin, ne kun vaan yksinkertsisesti ovat niin kauniita. Toinen tämän päiväinen hommani liittyykin sitten kukkiin, kyllä vaan! Aijon käydä ostamassa vähän lisää kesäkukkia, tiedän jo nyt, että näitä kertoja tulee lähiviikkoina vielä useita lisää, sillä säiden takia en ole istutellut vielä mitään, mutta tänään kaikki muuttuu, aijon nimittäin iskeä vihdoinkin sormet multaan.

Terassi oli pesty eilen kun tulin töistä, mikä tietysti oli tehtävälistallani tälle viikonlopulle, mutta näin säästyin itse sen pesulta, koska homma oli puolestani jo hoidettu:) Oli aika huippufiilis juoda terassikahvit töistä tullessa, ne tämän kevään ihka ensimmäiset.Terassin suojissa oli myös ihanaa viivähtää illalla myöhemmin saunan jälkeen, istua saunatakissaan, linnun laulua kuunnellen ja ihan vaan vehreydestä ja ihanasta lämmöstä nauttien.
No niin onpas ollut puuhakas päivä! Niitä omenapuunkukkia ei nyt tullut kuvattua, koska niitä ei ole vielä!?! Hyvä kun puiden lehdet olivat ehtineet puhjeta, mutta kukkia saan vielä odotella, mutta olen valmiina kuvaamaan niitä heti, kun ne puhkeavat:) Puutarhalle menin, ja oih ja voih!!! Olisin helposti voinut ostaa kuorma-auton lavallisen vaikka mitä ihanuuksia, mutta oli tyydyttävä ostamaan kohtuudella ja muistutettava tuon tuostakin itseään siitä, että minulla oli mukanani vain kaksi isoa nailonkassia joihin ostosteni olisi mahduttava. Ensin kiersin puutarhan ja ulkomyynnin ja kuvailin ihanuuksia,  sitten yritin valita siitä runsaudesta itselleni mieluisia kukkia.


Taloyhtiöllämme oli tänään perinteiset kevät talkoot,  mikä tarkoittaa sitä, että meille tulee pihalle kaksi vaihtolavaa roskia varten toiseen saa viedä puutarhajätteet ja toiseen sekajätteet, hieno juttu koska molempia löytyy aina, tänään vein varastosta useita kottikärryllisiä itselle turhaa tavaraa, niitä olisi voinut toki laittaa myös myyntiin, mutta tällä kertaa nyt näin.Olen huippu tyytyväinen, että saimme raivattua turhat tavarat varastolta roskiin; maritusta parhaasta päästä.


Olen muutenkin touhunnut koko päivän,  avasimme myös grillikauden tänään, joten tänään on todella nautittu monista kevään puuhista, ihanaa! Nyt tuntuu kyllä myös kropassa, aloitin kukkien istutuksetkin,  mutta kaikkea ei jaksanut tänään, huomenna puuhat jatkuvat:) Mitenkäs siellä on nautittu hienosta päivästä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos