Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 9. toukokuuta 2017

No onkos tullut...?

Nyt alkais jo riittää, nimittäin nämä kelit? Vaikka kuinka yritän olla positiivinen ja ymmärtäähän sen jo ihan maalaisjärjelläkin, että pakkohan tuon sään on muututtava!! Mutta kyllä veti mielen matalaksi, kun alku illasta tuli kunnon lumikuuro, eihän se tietenkään kovin kauaa kestänyt... ja jos sellainen olisi tullut vaikkapa joulua odotellessa,  olisi hymy noussut huulille ja ollut vaan innoissaan ja fiilis olisi noussut fääreihin, mutta EI, ei näin toukokuussa. Ruohokin on alkanut jo kasvaa ja vihertää ja nyt sitä peittää ohuen ohut lumivaippa paikoitellen?!?


Taidanpa käyttää osan tästä illasta puutarhakirjani selailuun, ahmin sieltä innostusta ja inspiraatiota. Mietin millaisen ruukkupuutarhan...oho kuulostaapa suureelliselta, korjataan nyt sen verran, että puhutaan nyt kuitenkin ruukkuistutuksista pikkuruisen pihan koristukseksi, niin ollaan lähempänä todellista tilannetta:)Ostin siis viime viikonlopulla jo pelakuita, ihania vaaleanpunaisia ja haluaisin jo laittaa niitä ruukkuihin, lisäksi haluaisin kovasti niiden kaveriksi niitä uudelta puutarhamyymälältä bongaamiani vaalean/aniliininpunaisia orvokkeja ja ehdottomasti murattia mukaan ja istutuslavoihin ainakin yrttejä. Olisi unelmien täyttymys jos olisi kasvihuone, vaikka ihan pienen pieni vain, tykkäisin kasvattaa myös tomaatteja, kesäkurpitsaa ja kurkkuja, tosin kyllä ne onnistuvat ilman sitä kasvihuonettakin, mutta sitä lämpöä ja auringonvaloa tarvittaisiin runsain mitoin.


Mitenkäs siellä kevätpuuhat edistyvät, jokos on sormet isketty multaan, oletteko jo ostelleet kesäkukkia? Ei tosin ole vielä mitään kiirettä, eikös  se vanhapolvikin sano, ettei ennen kesäkuuta kannata ulos kylvää tai istuttaa mitään?


2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos...kevät kylmyydessäänkin kyllä innostaa kuvaamaan ja liikkumaan luonnossa entistä enemmän.Suojaiselle parvekkeelle uskaltaakin varmasti jo laittaa kesäkukkia.Loppuviikolla pitäisi jo hieman lämmetä:)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos