Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 29. toukokuuta 2017

Niitä kesäkelejä odotellessa...

Toukokuu on loppusuoralla ja luonto varmaankin kauneimmillaan, mutta sitä lämpöä odotellaan edelleenkin. Useimmilla on jo lomasuunnitelmiakin tehtynä, monilla odotettu loma alkaa juhannuksesta tai heinäkuun alusta. Oletko sinä tehnyt jo omat suunnitelmasi? Usein kolea ja kostea kevät saa ihmiset "pelaamaan varman päälle" ja varataan osa lomasta ulkomaan matkaan, silloin ainakin osa lomasta luultavimmin on takuuvarmasti lämmin, toki ulkomaille matkustetaan muistakin syistä.


Vielä kukkivat kauniit tulppaanit!


Vaikka kuinka päättää, että nauttii hetkistä,  eikä anna sään vaikuttaa, niin kyllähän kesällä toivoo sateetonta ja lämmintä. Mutta jos tämä kesänä yrittäisi tehdä kaikkea sitä mistä nauttii säästä piittaamatta! Tässä kun mietin viime vuoden tämän ajan postauksia, niin taisivat aatokset olla kovin saman moisia:)


Luonto toki kaipaa silloin tällöin sadetta kukoistaakseen ja se kesäsateen jälkeinen tuoksu on huikea!!! Nyt taidan saada jo otettua lisää niitä toivoamiani omenapuun kukkiakin...yhden bongasin jo viime viikonloppuna maalta, kielot on myös jo paikka paikoin kukassa. Kotieläimet on päästetty myös ulos nauttimaan kesästä...
Aiemmin tuttuakin tutumpi näky maaseudulla olivat niityllä käyskentelevät Mansikki ja Muurikki, vaan tuntuu sellainen tänä päivänä olevan enemmänkin harvinaisuus...minä bongasin eilen bussin ikkunasta cityketun, mutta kuvaan sitä en ehtinyt ikuistaa, mutta totta se on, että niitä on nykyään ihan asutuksen liepeilläkin?!


Mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Minun loma oli nopeasti suunniteltu, kun se on niin lyhyt. Viikko muualla ja viikko kotona kaikkea sitä mikä silloin huvittaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos