Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 22. toukokuuta 2017

Lyhyt viikko

Mukavaa alkanutta viikkoa! Ja varmaan meistä useimmille myös lyhyttä työviikkoa, koska helatorstai katkaisee viikon ja moni on varmasti ottanut perjantain vapaaksi saadakseen neljän päivän loman, niin minäkin. Nyt kun ilmatkin lämpenivät moni on luultavasti tehnyt jo ensi viikonloppua vartenkin suunnitelmia, oetko sinä tehnyt?


Minulla on suunnitelmat valmiina; sukulointia ja ystävien tapaamista. Aijon ottaa rennosti ensi viikonlopun, koska viime viikonlopulla tuli puuhastelua,  säilyy tuo balanssi siten:) Käytän itse julkisia liikennevälineitä suhteellisen paljon, koska en omista autoa,  joten pidemmät matkat tulee taitettua joko bussilla tai junalla. Kova kilpailu on johtanut siihen, että useammat matkat saa tosi edullisesti, kunhan seuraa tarjontaa ja on suhteellisen ajoissa varaustensa kanssa liikkeellä.


Näin lomakauden lähestyessä sama neuvo pätee myös lomamatkojen varauksiin, nimittäin näkemällä hieman vaivaa ja käyttämällä aikaa eri yritysten tarjonnan vertailuun voi niin lennoista, majoituksista, kuin pakettimatkoistakin säästää huomattavankin paljon. Myös matkustuspäivällä on usein merkitystä hinnoitteluun ja toki vaihdollisia lentoja suorien sijaan saa edullisemmin, jos on valmis käyttämään matkustusaikaa hieman runsaammin, kuin suorilla yhteyksillä matkustettessa.


Vaikka itse postailen melkoisen säännöllisesti, en ota bloggaamisestani mitään pakonomaista suorittamista,  jos on kiirettä, menoja,  matkoja tai muuta tärkeää, eikä aikaa jää blogille, sitten on taukoa ja niin varmasti tämän viikon loppupuolella nytkin, koska reissua on siis tiedossa, mutta voi olla että sunnuntaina kuulette minusta sitten reissuni jälkeen taas,  mutta viimeistään maanantaina:)

1 kommentti:

  1. Eipä sitä aina ehdi postata. Kun on sellaisen aika, niin kirjoitus sujuu mukavasti eikä siitä tule paineita.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos