Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 4. toukokuuta 2017

Jokaisella on oikeus haaveilla

Kuulutko siihen porukkaan, joka rakentelee pilvilinnoja, katselee maailmaa ruusunpunaisen harson lävitse tai unelmoit Eurojackpot voitosta? Vai riittääkö haave lämpimästä ja sateettomasta viikonlopusta? Vai ovatko haaveesi kenties Birkin käsilaukussa, maailman ympäri matkassa tai Cartierin timantti korussa? Aivan sama, saahan sitä ihminen haaveilla!


Olivatpa haaveesi pienen pieniä tai täysin utopistisia ovat ne aivan yhtä tärkeitä ja oikeutettuja. Muistatko lämpimän joutilaan kesäpäivän, kun katselit vaaleansinisellä kesätaivaalla lipuvia pumpulisia poutapilviä? Taisitpa tuntea olosi melkoisen mielyttäväksi ja ehkäpä haaveilitkin jostakin. Usein ihmisillä kuitenkin on myös melko tavallisia haaveita; tulevat vanhemmat toivovat ja haaveilevat terveestä pienokaisesta, nuoret haaveilevat ihan tavallisesta perusarjesta, avioliitosta, kodista ja mielekkäästä opiskelu ja/tai työpaikasta.


Haaveillaanhan sitä veneistä, autoista, kesämökeistä, koirista, hevosista tai minipossuistakin:) joku hoikemmasta ulkomuodosta, pitkistä hiuksista, näppylättömästä ihosta...viikonlopuista, lomista ja vaikka ja mistä. Jos et koskaan ole mielestäsi haaveillut yhtikäs mistään, niin hakeudu lempipaikkaasi , rentoudu ja anna mielesi vaeltaa ja aloita haaveilu ja mieti, jos kaikki,  siis ihan mikä tahansa olisi mahdollista, niin mitä tekisit tai hankkisit?


Muuttaisitko ulkomaille ikuiseen kesään, ostaisisitko ökyasunnon tai auton, toteuttaisitko elämäsi huikeimmat mielihalusi?
Mistä sinä haaveilet, millainen olisi sinun ihan ikioma haaveesi?


Vietä täysin ilmainen hetki unelmiesi parissa ja nauti tunteesta, kun huikeimmatkin haaveesi totetuisivat ja ihan kaikki olisi mahdollista, jopa maailmanrauha...sellaisen mahdollistaa haaveilu.


Haaveilemisiin;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos