Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Hetkessä se oli täällä-kesä♡

Hei vaan ja niin ihanaa sunnuntaita, ei olisi voineet nuo kelit juuri paremmin osua viikonlopuksi. Ja kyllä niistä on nautittukin. Raitisilma"myrkytys" on ollut helppo hankkia tänä viikonloppuna itselleen, niin paljon tulee tällaisilla ilmoilla oleiltua ulkosalla.Aamusta oli lähdettävä ulos, kuinkas muutenkaan ja kaveriksi tietysti kamera...en juurikaan lähde ovesta ulos ilman sitä. Mietin kovasti minne lähtisin aamulla kuvailemaan, halusin käydä jossakin missä tulee harvemmin käytyä, niinpä hyppäsin bussiin ja menin vähän kuin vastarannalle missä normaalisti käyn, tosin tein ympyrän ja lopetin reittini tuttuakin tutummalle rannalle, mutta se ei petä koskaan,  ihan aina löytyy kuvauskohteita ja niin tänäänkin.Merellä oli purjehduskisat, ja mikäpä paremmin tuokaan kesäfiiliksen, kuin meri ja veneet? Silkkiuikkupariskunta oli rannan tuntumassa kovasti työn touhussa, niillä oli pesän rakennus täydessä touhussa, eivätkä ne juurikaan minusta välittäneet, joten sain ihan rauhassa kuvailla niitä. Luonto on juuri nyt niin herkullisen vihreä ja joka puolelta tuuppaa uutta versoa, lehteä ja kukintoa ja kaikkialta kuuluu myös sirkutus ja liverrys, kyllä se vaan on nyt saapunut,  se ihana kesä.Tänään jatkoin eilen aloittelemiani istutuspuuhia, loput kukat löysivät paikkansa ja ensimmäiset siemenet on laitettu multaan, nyt sitten odotellaan sitä kasvun ihmettä:) Hyöty tai keittiöpuutarha on sellainen asia, jota en keväisin oikein pysty ohittamaan, vaan aina on jotakin laitettava kasvamaan, joskus on onnistunut paremmin, ja joskus vähän huonommin, mutta sellaistahan se tarhureilla tuppaa olemaan. Tälle kesälle haluan laittaa kasvamaan ainakin tilliä, persiljaa,  salaattia, yrttejä, kesäkurpitsaa ja kurkkua, ehkä ostan myös tomaatin taimia.


Niin kauniit lemmikit!


Ja keto-orvokit


Kuu kiurusta kesään,  puolikuuta peipposesta,  västäräkistä vähäsen,  pääskysestä ei päivääkään!


Haarapääsky

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kauniita lemmikkejä ja upea tuo silkkiuikkupariskunta! Nyt ei tosiaan malta lähteä mihinkään kotoa ilman kameraa, kun joka paikka tuntuu pursuavan hyviä kuvauskohteita :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos