Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Yhteysongelmia

Hei vaan, täällä ollaan...olen kärsinyt muutaman päivän yhteysongelmista! Kyllä, ihmettelinkin miksi tämä tablettini latautuminen kesti niin pitkään, kunnes huomasin, että latausjohto oli murtunut melko pahasti. Ja pari päivää sitten lataaminen ei enää onnistunut laisinkaan. Sitten alkoikin kuumeinen latausjohdon "metsästys"...ostin yhden; mikä osoittautui vääräksi valinnaksi,  se ei sopinut tablettiini ollenkaan. Sitten muutamaan liikkeeseen soitto, mutta niistäkään ei löytynyt sopivaa...aloin olla jo vähän huolissani, eikö tablettiini löytyisikään uutta latausjohtoa?? Kunnes päätin kokeilla Prismaa, sillä sieltä olen aiemminkin löytänyt elektroniikkaan liittyviä juttuja, ja niin nytkin,  onneksi:)


Mietin näiden muutaman  päivän aikana, että kyllähän sitä näihin vempeleisiin aika kiintynyt on, mutta sitten taas toisaalta mietitytti kyllä myös;  paljonko aikaansa näiden parissa viettää? Mielestäni on ihan hyvä, että pohtii omaa elektroniikan käyttöään, ja jos se mietityttää, onko se pois jostakin muusta? Paljon parjattu some kuitenkin tuo monille paljon iloa, seuraa, vertaistukea ja ties mitä muuta, siinä onkin sen kaksiteräinen miekka.


Yhteysongelmia voi toki  olla muutenkin kuin elektroniikkaan liittyen...vaikkapa henkilöiden välillä, ei ymmärretä toisia...luulenpa, että meillä jokaisella on kokemusta myös tämän  tyyppisistä yhteysongelmista. Toisinaan voi olla myös "radio hiljaisuutta" ilmassa ja mistäpäs muusta siinäkään olisi kysymys, kuin yhteysongelmista? Me ihmiset ollaan melkoisen taitavia käyttämään sanan seulaa tai osataan myös olla käyttämättä...annetaan tulla täys laidallinen niin sanotusti tai sitten ei kiinnitetä mitään huomiota toiseen, toisiin, suhtaudutaan kuin ilmaan, sulkeudutaan kuoreen, ei puhuta-yhteysongelmia!


Usein kuulee sanottavan, että kommunikaation ongelmat ovat suhteiden isoimpia ongelmia. Jos viestintä on yksipuolista, hyökkäävää, kovaäänistä tai muutoin sellaista jota ei haluta vastaanottaa, voi toinen osapuoli valita vaikenemisen tai toki viestiä omalla tavallaan. Voisi melkein jopa väittää, että kommunikointi on vallan käyttöä ja sitä voi käyttää monin tavoin.


Mukavaa yhteysongelmatonta lauantaita meille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos