Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Vaalenpunainen aamu ja kuinkas sitten kävikään?

Yhteysongelmat vaivaavat edelleenkin ...nyt pätkii sitten vaihteeksi nettiyhteys, eilen en päässyt koneelle bloggailemaan. Tänään herättyäni "kohtasin" vaaleanpunaisen aamun! Koko taivaanranta hehkui kauniin vaaleanpunaisena, mutta tunnin kuluttua se olikin jo muisto, sillä tuon näyn jälkeen alkoikin sitten vesisade ja kova tuuli ja räntäsade! Keikkuen kevät tulevi-todellakin:) olisi ihanaa, jos vappuna tulisi se ennustettu lämpöaalto, mitä kyllä en nyt parhaalla tahdollakaan oikein usko, mutta toivon sitäkin hartaammin.


Olin myös aamulla aikeissa ikuistaa sen vaaleanpunaisen hetken, mutta se jäi aamukiireessä tekemättä ja näin  jälkikäteen vähän harmittaa. Jokos teillä on vappu suunnitelmia, miten vietätte vappua? Vappuhan osuu tänä vuonna mukavasti tuohon viikonlopun jatkoksi, mikä tietää yhtä ylimääräistä vapaapäivää.


Vaikka sää on mitä on, niin kyllä kevät siitä huolimatta etenee, valkovuokot,  jotka ainakin täällä ovat juuri ilmestyneet saivat räntäsateen niskaansa, sireeneissä on isot silmut...tarvittaisiin muutama lämmin päivä ja se olisi täällä-kevät!!


Toivotaan nyt sitten,  että se lämö löytäisi reittinsä tänne pohjolan perukoille, sitä odottelen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos