Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 27. huhtikuuta 2017

Toivoa on...

Tänäänkin on sää vaihdellut... vettä, räntää, rakeita, tummia pilviä ja sinistä taivasta aurinkoakin hetkittäin ja vielä oli pakkasella viime yönäkin. Ei tuonut tämä torstaikaan toivottua lämpöä...vieläkään, mutta  vappupäiväksi lupailtiin aurinkoista ja siitä lämpenemisen pitäisi tämän hetkisten ennusteiden mukaan sitten alkaa:)


Minä päätin,  että nyt on talvikenkien käyttö tältä sesongilta ohitse, niinpä ryhdyinkin vahaamaan ja huoltamaan, nahkaiset talvijalkineet ja tuulettamaan ne pois ja viemään ne säilytykseen varastoon . Ja eikös se niin ole, että kevääseen kuuluva hommahan tuokin on?


Tänään kauppareissuni yhteydessä tuli pistäydyttyä kirpparilla ja taas kävi tuuri...muistatte varmasti kun etsiskelin kävelykenkiä nettikaupoista,  mutta ihan juuri mieleisiä ja sopivan hintaisia ei tuntunut löytyvän, mutta tänäänpä löytyi ja kolmet kappaleet, liki uuden veroiset, 2 nahkaiset ja  yhdet kangas pääliset täysin minun tyyliset ja naurettavan edullisesti, olen löydöistäni todella iloinen.


Kuvassa olevat tennarit eivät ole tänään löydetyt. Ihanaa vihreää tunkee maasta ja tuntuu, että päivittäin silmut suurenevat ja hei;  lämpimällä seinustan vierellä oli tänään jo voikukkia!!taas lisää niitä kevään merkkejä.


Mukavaa torstai iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos