Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Syksyinen lauantai ennen vappua!

Jos on aamuvirkku ei se päivää katso, vaan se sisäinen kello kyllä herättää myös viikonloppu aamuisin...saapahan päivästä maksimaalisen käyttöasteen, eikä missaa aamun kauneimpia hetkiä...sillä ulkona tuntuu tuulevan jo nyt melkoisen rivakasti...ja tähänhän pitäisi sitten bonuksena liittyä myös se sade?! Ilma muistuttaa ihan syksyä ja vähän vaikea onkin kuvitella kevään juhlaa; vappua, näissä sääolosuhteissa huomiseksi!?!


Kuulun niihin naisiin, joita ostoksilla käyminen ei sinänsä stressaa, tosin tähän sisältyy myös monta muttaa...ensinnäkin se tosi seikka, että autottoman pitää myös sitten kantaa kaikki ostoksensa bussiin ja raahata ne myös kotiin, ei voi soveltaa yhden pysähdyksen taktiikkaa; takakonttiin ostossaalis ja purku kotiovesta sisään. Lisäksi useimmiten silloin kun löytää useita mieluisia hankintoja, on useinkin takaraivossa se inisevä ääni, onko tarpeen, onko hinta nyt sopiva, vai siirtyykö hankinta seuraavaan tilipäivään? Tykkään kierrellä ja katsella tarjontaa, mutta kaikessa rauhassa, ilman minkäänlaista aikataulua.Nytkin toisaalta kutkuttaisi nakata vaan kamera reppuun ja lähteä kuvaamaan, sillä kameraa ei ole tullut pääsiäisen jälkeen juurikaan ulkoilutettua, kuvat joita satunnaisesti on tullut räpsittyä ovatkin olleet kännykällä otettuja. Siinäpä dilemma kaupoille vaiko kuvaamaan? No, oikeastaan tämä on helppo, nimittäin päätin jo eilisen hemmottelu iltapäiväni päätteeksi hieman jatkaa samoilla linjoilla ja käydä tsekkaamassa muutamia tuotteita kauppakeskuksessa...ja mikäli tuo sää ei muutu aivan tramaattiseti  niin kuvaamaan kyllä pääsen joko tänään myöhemmin tai huomenna tai  vielä ylihuomennakin.Vappu on siitä mielenkiintoinen juhla, sillä sekin jakaa ihmiset, siitä joko pitää tai sitten ei! On monia joille tämä kevään juhla on tosi, tosi tärkeä ja sitä on suunniteltu js valmisteltu pitkään ja hartaasti, jännitetään vappupäivän sääolosuhteita piknikkiä silmällä pitäen.On kutsuttu ystävät, vanhat opiskelukaverit tai suku koolle kevättä vastaanottamaan.Toiselle vappu saattaa olla se pidennetty vapaa, eikä mitään muuta. Onneksi kukin voi valita sen itselleen mieluisimman tavan.Onkos siellä foliopallot, serpentiinit ja yo-lakit jo kaivettu naftaliinista, simapullot ja munkit, rosetit tai tippaleivät valmiina tarjolle, sekä perunasalaatti ja nakit ostettuna ja piknikkori pakkaamista vaille valmiina?

Ihanaa vappuun valmistautumista tai ihan vaan viikonlopusta nauttimista☆2 kommenttia:

  1. Kun lapset olivat pieniä, oli vappuna aina munkkeja, simaa ja tietenkin ilmapalloja.
    Nyt täällä kaksi vanhaa vain nauttivat olostaan, ilman noita herkkuja :)

    VastaaPoista
  2. Täällä on tarjolla valkoinen vappu. Lunta satoi koko iltavuoron ja maa on valkoinen. Sehän sopii hyvin yksiin sen kanssa, että olen kutsunut suvun meille grillaamaan vappupäivänä!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos