Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Suunnitelmia ja havaintoja

Pääsiänen lähestyy, kurkkii jo kulman takaa! Onkos teillä suunnitelmia pyhien varalle? Moni "korkkaa"pääsiäisenä mökkikauden avatuksi. Yhä useampi myös käyttää vapaansa matkustamiseen tai on kutsunut kotiin vieraita. Jotkut kunnostavat veneitään. Pihatyöt saattavat nekin kuulua ainakin  täällä eteläisessä Suomessa jo vapaapäivien vieton ohjemmistoon. Ulkoilu ja harrastukset kuuluvat varmasti monien pyhien viettoon myös oleellisesti.
Kävin äsken pikku kävelyllä ja täytyy kyllä sanoa,  että kovin keväiseltä ei tuntunut...tai  no toisaalta kyllä, kun ei välittänyt pikku tihkusaateesta ja keskitti huomionsa ympäristtöönsä, niin johan alkoikin vaikuttaa keväiseltä...ihmiset ovat jo istutelleet pääsiäiseksi pihoilleen kauniita kukka-asetelmia. Maasta pilkottaa myös yhtä ja toista pienen pientä alkua.


Tosi herkän kauniit helmililjat ja narsissiMonelta olisikin varmasti jääneet nämä ihanaiset kevääntuojat huomaamatta, ihan vaikka lenkkeillessä, kävelyllä tai pyöräillessä, mutta syystä tai toisesta satuin nämä huomaamaan:)

Mukavaa hämärtyvää tiistai-iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos