Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 1. huhtikuuta 2017

Sekametelisoppa lauantai

Hyvää lauantaita ja huhtikuuta ja aprillipäiväkin kuuluu tähän samaan listaan. Olen päättänyt aloittaa tämän lauantaini kirpparilla käynnillä, katsotaan teenkö löytöjä vai onko käyntini enemmänkin ajankulua, koskaan ei voi etukäteen tietää. Mitäpä muuta mahtuu tähän lauantaihin...ruuan laittoa, siivoilua, kenties se kukkien mullan vaihto, vähän valokuvaamista, järjestelyä ja niin mitäs muuta??


Ei ollut kirpparilla käynti lainkaan turha, löysin takin ja pääsiäiseen sopivan munankuori kulhon johon aion istuttaa pääsiäisruohoa. Takki muistuttaa kovasti, takkia jonka jätin Tallinnasta kerran ostamatta ja se harmittaa vieläkin, mutta tänään kävi tuuri ja löysin sattumalta uudenveroisen saman tyylisen, olen löydöstäni tosi iloinen ja hei, voin kertoa, ettei hintakaan ollut paha:) Munankuorikulhoon ihastuin heti myös.Täällä satoi aamusta räntää, joka muuttui kirpparikierrokseni aikana vedeksi, mutta otin silti muutamia testikuvia ulkona, ja myös sisällä, tutkiakseni kamerani kuntoa. Onneksi näyttäisi nyt siltä, ettei mitään aivan katastrofaalista tuhoa ole päässyt tuolle kameralleni tapahtumaan, huh mikä helpotus!!
Nyt tämä loppu päiväni taitaakin sitten mennä niissä siivoilu, kukkamultien vaihto ja muissa sekalaisissa puuhissa, sadekin näyttäisi tauonneen...pääsisiköhän huomenna poutasäässä ulkoilemaan? Ajattelin, että tänään on hyvää aika kotoilla ja ottaa jo vähän pääsiäiseen varaslähtöä...penkoa joitakin pääsiäisjuttuja jo esiin ja suunnitella vähän etukäteen leipomisia ja ruokia pääsiäisen pyhiksi, pajunkissojakin olisi kiva hakea maljakkoon...olin vähällä jo ostaa ruukkunarsisseja ulkoruukkuihin, mutta maltoin vielä mieleni.


Takkilöytöni on Vero Modan malliston klassinen naisten takki, pirteällä valko-mustalla kuosilla, sopii hyvin kevääseen ja on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin.


Otin esiin pääsiäistä silmällä pitäen pari pääsiäisliinaa, muutaman keväisen  ruukun, joihin laitan narsisseja tai helmihyasintteja.


Pääsiäisliinat pitää silittää vielä ennen paikoilleen laittoa, sillä kaapissa niihin on jäänyt taitokset.
Sitten olisi ryhdyttävä puuhastelemaan...kukkien mullat eivät vaihdu itsekseen kaaoskaan ei hoidu ilman, että sillekin ryhtyy tekemään jotakin


...siispä mukavaa lauantain  jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos