Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Räntää, siman tekoa ja keväisiä aatoksia

Tänään aamu näytti räntäsateiselta?!?...räntää pyrytti taivaan täydeltä ja pikkulinnut sirkuttivat...ja minä mietin sitä sääennustetta missä oli jo lupailtu parinkymmenen asteen vappukelejä!?! Olen kuitenkin valinnut säästä huolimatta tämän sunnuntain myös siman teko päiväkseni, yleensä teen vapuksi simaa, ei varmaan kovin montaa vappua ole jäänyt väliin, en oikein pidä kaupan simoista, itse tehty on mielestäni erilaista:) Toisaalta minä en sitten taas tee itse munkkeja tai rosetteja, vaikka syön niitä vappuna tosi mielelläni...ystäväni on rosettimestari ja olenkin päässyt usein vappuna herkuttelemaan hänen tekemillään roseteilla.


Tykkään tosi paljon vanhoista esineistä ja tämä Hartwallin kauniin vihreä vanha pullo mielytttää kovasti minua myös, pidättekös te? Näitä vanhoja pulloja posliinikorkilla on nykyisin uusio tuotannossakin.

Vappu &munkit


Sekä ihanat rosetit♡


Vapputarjottavaa parhaimmillaan, njam!

Tänään olisi tarkoitus hakea myös varastosta keväisempiä/kesäisempiä vaatteita...talvikenkien huolto ja varastoon vieminen alkaa olla myös lähipäivien hommia. Surffailin eilen netissä ja etsiskelin itselleni mieluisia kävelykenkiä. Valintakriteereinä niiden valinnassa oli tietysti mielyttävä, kestävä ulkonäkö, materiaali, väri ja toki myös hinta, seuraavaksi mietin myös käyttötarkoitusta.
Tarjonnassa löytyi paljon hyvinkin liikunnallisia malleja, urheiluhenkisiä ja tyylisiä malleja oli tarjolla runsaasti.


Löysin joitakin vuosia sitten kirppikseltä täysin uudet nahkaiset erittäin ihanat kävelykengät, mutta olen myös käyttänyt kyseisiä luottokenkiäni niin paljon, että ne ovat valitettavasti jo parhaat päivänsä nähneet. Lisäksi niistä ei löydy merkkiä minkä mukaan voisi etsiä saman valmistajan tuotteita nettikaupoista harmittaa, sillä nuo kengät ovat olleet yhdet parhaistani, monikäyttöiset; sopivat käytettäviksi housujen ja hameiden kanssa, olivat jalassa todella mielyttävät ja pehmeä nahka materiaalina hyvä. Kenkäkaupoille on suunnattava vappuviikolla ja toivoa sopii, että löydän mieleiseni kengät.Katselin vanhempia ja blogi kirjoituksiani ja olen viime vuonna ollut jo kesäkukkaostoksilla huhtikuun puolivälissä, vaikka tänä vuonna kevään sanotaankin olevan noin parisen viikkoa jäljessä normaalista, niin yllätyin vähän, sillä en kyllä vielä laittaisi kukkia ulos. Terassikin on talven jäljiltä täysin laittamatta, vanhat syksyiset lehdet on sentään jo tänä keväänä takapihalta siivottu. Käväisin ystävättäreni kanssa Ikeassa perjantaina ja sinne oli somistettu ihanan värikäs terassi, sanoinkin ystävättärelleni, että ihanan näköinen, joka kutsuu kyllä istahtamaan ja nauttimaan keväästä ja kesästä. Mieleen tuli heti illanistujaiset hyvän ruuan ja ystävien kesken. Kunhan nyt lämpenisi, niin saisi ryhtyä puuhastelemaan ulkona ja laittamaan niitä kesäkukkia ja terassia kuntoon, ihana ajatus, että kohta se on jo totta, niihin puuhiin pääsee, toivottavasti jo ihan pian.Työmatkallani katselen bussin ikkunasta ohi ajaessamme erään puutarha myymälän kasvihuonetta ja pääsiäisen aikoihin sisällä näytti kovin keltaiselta, mutta viimeviikolla havaitsin värien lisääntyneen siellä huomattavasti. Orvokit ovat taatusti tulleet jo myyntiin, lemppareitani♡Räntäsade loppui ja minä ikuinen optimisti uskon ja toivon ilmojen jo pian lämpiävän!1 kommentti:

  1. Meidän lapset ei ymmärrä siman päälle, joten ei ole muutaman kerran jälkeen tullut tehtyä. Munkit on ne meidän vapun must, jotka on tänäkin vuonna väännettävä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos