Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pisinkin matka alkaa ensimmäisestä askeleesta

Onko aloittaminen vaikeaa, uuteen ryhtyminen tai päätösten tekeminen? Usein johonkin uuteen ryhtymistä saatetaan pitää vähän työläänä, varsinkin jos se vaatii omalta mukavuusalueelta poistumista. Jännittää, saattaa jopa pelottaa se ensimmäisen askeleen ottaminen, matkan aloittaminen...muutos tavalla tai toisella. Mitä jos en pystykkään, onnistu tai lunasta lupauksia, sitä et koskaan saa tietää, jos et rohkeasti ja ennakkoluulottomasti lähde kokeilemaan, ottamalla sen ensimmäisen askeleen.

On tavoitteesi tai päämääräsi mikä tahansa, olet tilivelvollinen loppukädessä vain itsellesi ja anna itsellesi myös mahdollisuus epäonnistua, eihän kaikki aina välttämättä onnistu ensi yrittämällä, ei ehkä vielä seuraavallakaan, mutta oletpahan ainakin yrittänyt, ottanut sen ensimmäisen askeleen.


Oletko ottanut ensimmäisen askeleen kohti jotakin itsellesi tärkeää päämäärää, tavoitetta tai haavetta, oletko kurkottanut sitä kohti kaikin mahdollisin tavoin, saavuttaaksesi jotakin itsellesi merkityksellistä?


Ellet, tee se jo tänään, älä enää pitkitä päätöksen tekoasi, tai keksi verukkeita olla aloittamatta.Tänään voi olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä, kliseistä, mutta myös yllättävän totta. Aina ei tarvitse hypätä niihin kaikkein isoinpiin saappaisiin, joskus voi riittää, että ottaa pienen pienen askeleen, ei isoa happausta,  loikkaa tai hyppyä.


Eihän se helppoa aina ole, löytyy useita syitä olla ottamatta sitä ensimmäistä askelta, mutta kun saa ylitettyä ensimmäiset esteet onkin jatko koko ajan helpompaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos